Άλλοι δεν μοιάζουν καθόλου εξαιτίας κάποιας ασθένειας που "χτύπησε" τον έναν, άλλοι μοιάζουν σαν ζευγάρια κι άλλοι αντικαθιστούν τα αδέλφια τους σε ταινίες. Δέκα δίδυμα του παγκόσμιου star system που μάλλον δεν είχε πάρει το μάτι σου.

 

Ο Άστον Κούτσερ κι ο δίδυμος αδελφός του, Μάικλ.

Ο τελευταίος, όταν ήταν 3 ετών, διαγνώστηκε με ελαφριά εγκεφαλική παράλυση, με αποτέλεσμα, στη συνέχεια να αντιμετωπίζει προβλήματα στο περπάτημα, στην κίνηση της δεξιάς πλευράς του και στην ακοή του αριστερού του αυτιού. Στα 13 του υπέστη καρδιακή προσβολή και ή θα έπρεπε να κάνει άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς ή θα πέθαινε. Η καρδιά βρέθηκε γρήγορα και σήμερα ο ίδιος εργάζεται προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη σε παιδιά που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον κι ο δίδυμος αδελφός της, Χάντερ.

Είναι αρκετά ψηλότερος και παρότι συνοδεύει πολύ συχνά τη Σκάρλετ στο κόκκινο χαλί, ασχολείται με την πολιτική και ζει σε πιο χαμηλούς τόνους.

 

Η Αλάνις Μορισέτ κι ο δίδυμος αδελφός της, Γουέιντ.

Είναι κι εκείνος μουσικός, αλλά η βασική του ασχολία είναι η γιόγκα. Είναι θεραπευτής και συγγραφέας.

 

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι κι η δίδυμη αδελφή της, Ίνγκριντ.

Είναι σχεδόν ίδιες και κόρες του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

 

Η Ζιζέλ Μπούντχεν κι η δίδυμη αδελφή της, Πατρίτσια.

Έχουν άλλα τρία αδέλφια, αλλά η δική τους σχέση είναι πολύ στενή. Η Πατρίτσια λειτουργεί, συχνά, και ως μάνατζερ της Ζιζέλ.

 

Ο Τζόζεφ Φάινς κι ο δίδυμος αδελφός του, Τζέικομπ.

Ο Τζέικομπ είναι ο μόνος απ’ τα πέντε αδέλφια Φάινς που δεν ασχολείται με την υποκριτική. Ασχολείται με το περιβάλλον κι ο Τζόζεφ δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει το πόσο τυχερός νιώθει που τον έχει στη ζωή του.

 

Η Λίντα Χάμιλτον κι η δίδυμη αδελφή της, Λέσλι.

Ίσως δεν βρίσκετε καμία διαφορά μεταξύ τους, αλλά η αλήθεια είναι πως η Λίντα είναι πιο γνωστή. Έπαιζε στον «Εξολοθρευτή» κι όταν χρειάστηκε να αντικατασταθεί σε κάποιες σκηνές, έπαιξε το ρόλο της η Λέσλι κι …ούτε γάτα ούτε ζημιά.

 

Ο Βιν Ντίζελ κι ο δίδυμος αδελφός του, Πωλ Σινκλέρ.

Ο Βιν, κατά κόσμον Μαρκ Σινκλέρ, μπορεί να μη μοιάζει καθόλου με τον αδελφό του, αλλά υπεραγαπιούνται.

 

Ο Κίφερ Σάδερλαντ κι η δίδυμη αδελφή του, Ρέιτσελ.

Ο πρωταγωνιστής του «24»  είναι ολόιδιος με την κατά 7 λεπτά νεότερη αδελφή του, η οποία δουλεύει κι αυτή στον κινηματογράφο, ως υπεύθυνη παραγωγής.

 

Ο Έλβις Πρίσλεϊ κι ο δίδυμος αδελφός του, Τζέσε.

Θα υπήρχε μια λογική εξήγηση, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς δηλώνουν ότι κάπου είδαν τον Έλβις. Δυστυχώς, όμως, ο Τζέσε, απεβίωσε στη γέννα.