Κάτι ήξερε ο Sport Billy κι ήταν πάντα σε απόλυτη ετοιμότητα για κάθε περίσταση. Δέκα είδη πρώτης ανάγκης, που σε μικρά μεγέθη, χωρούν παντού και διευκολύνουν τη ζωή μας.

  1. Χαρτομάντηλα

Αλλεργίες, κρυολόγημα, συνάχι απ' το κρύο, ιδρώτας απ' τη ζέστη, ένας καφές που χύνεται στα χέρια σας, το παγωτό που ξέφυγε απ' τα χείλη σας. Θέλει κι ερώτημα;2. Βαζελίνη

Μια μίνι συσκευασία αυτού του πολυλειτουργικού προϊόντος, θα δώσει λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Βοηθάει τα σκασμένα χείλια, αφαιρεί τις μουτζούρες του μακιγιάζ, ενυδατώνει τα ξηρά χέρια...

3. Απολυμαντικό χεριών

Υπάρχουν στις τουαλέτες που θα επισκεφτείτε, υπάρχουν σε όλα τα σημεία που θ' ακουμπήσετε τα χέρια σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχουν ακόμη και στην οθόνη του κινητού σας. Θάνατος στα μικρόβια! Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον πλησιέστερο νεροχύτη, ακόμη κι αν φτάσετε και δεν βρείτε κρεμοσάπουνο.


4. Σνακ και νερό

Αν το σνακ είναι υγιεινό, ακόμη καλύτερα. Ξηροί καρποί, μπάρες δημητριακών, φρούτα, ρυζογκοφρέτες, παστέλια. Όταν έρθει η …δύσκολη στιγμή, δεν θα χρειαστεί ούτε να ξοδευτείτε ούτε να φάτε πατατάκια. Κι ένα μπουκάλι νερό για πρόληψη της αφυδάτωσης και των συνεπειών της (πονοκέφαλο, δίψα, κακοδιαθεσία και τόσα άλλα).

5. Επαγγελματικές κάρτες

Μην χάνετε επαφή και ευκαιρία για μία συνεργασία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μια κάρτα με όλα σας τα στοιχεία, μπορεί να δώσει γρήγορα στον άλλον την επαγγελματική εικόνα σας, αλλά και να του υπενθυμίσει αργότερα την ύπαρξη και τη συνάντησή σας.

6. Παστίλιες για την αναπνοή

Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις εκεί εξώ. Και ποτέ δεν ξέρεις τι θα έχεις φάει πριν. Για να μην σας πιάσουν οι ντροπές και για να μην νομίσουν ότι ήπιατε το αμίλητο νερό.


7. Παυσίπονα

Ο πονοκέφαλος είναι ενοχλητικός, ειδικά όταν πρέπει να ασχοληθείς με χίλια δυο πράγματα κι όταν καλείσαι να επικοινωνήσεις, γεμάτος ζωντάνια και ευδιαθεσία, με τους άλλους ανθρώπους.

8. Ακουστικά


Κάνουν την μετακίνηση πιο ευχάριστη, χωρίς να νιώθεις πως χάνεις το χρόνο σου. Άσε που σε απομονώνουν κι απ' τον έξω κόσμο, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.


9. Επιθέματα

Είτε γιατί σας χτύπησαν τα νέα σας παπούτσια, είτε γιατί σκίστηκε το χέρι σας σε ένα καρφί που εξείχε, οι αυτοκόλλητοι επίδεσμοι δεν πιάνουν χώρο, οπότε για καλό και για κακό, ας τους έχετε μαζί σας.

10. Power bank

Απαραίτητος πια. Μην καταναλώνετε την ενέργειά του άσκοπα, όταν υπάρχει κοντινή πρίζα για να φορτίσετε. Να είναι πάντα έτοιμος για τις έκτακτες ανάγκες και πάντα μαζί με το καλώδιο φόρτισης του κινητού σας.

Και δύο ακόμη, ειδικά για γυναίκες:

11. Κοκκαλάκι μαλλιών

Σε μια στιγμή, αλλάζει τα πάντα. Αν έβρεξε και πετάνε τα μαλλιά σας. Αν ιδρώσατε και μοιάζουν χάλια. Αν φτάσατε στο γυμναστήριο και λέτε να μπείτε. Αν βρίσκεστε στη βιβλιοθήκη και δεν πρέπει να αποσπαστείτε. Πιάστε τα μαλλιά σας κι όλα θα μοιάζουν πιο εύκολα.

12. Είδη για τις …δύσκολες μέρες

Ό,τι χρειάζεται κάθε γυναίκα εκείνες τις μέρες του μήνα, που δεν είναι πάντα προκαθορισμένες, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.