Ποια η συγγένειά του με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο; Ο Πράσινος Ήλιος θα ανατείλει ξανά ή βυθίστηκε για πάντα; Έριξε τελικά το νεράντζι στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ;


Πήγαμε στο Μαρούσι και συναντήσαμε τον υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Βλάχο, και του ζητήσαμε να απαντήσει -σε 4' και 35''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα... κρίσιμες ερωτήσεις!


FYI

Ο Παναγιώτης Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Έχει σπουδάσει Νομικά, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα (Νομική Σχολή ΕΚΠΑ), στο Ηνωμένο Βασίλειο (LSE) και στις Η.Π.Α (Harvard Kennedy School of Government). Έχει εργαστεί ως σύμβουλος και επικεφαλής πολιτικής και πολιτικής επικοινωνίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ενώ έχει συνεργαστεί με εταιρείες, πολιτικά κόμματα, ερευνητικά ινστιτούτα, την ελληνική Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο, το Ευρωκοινοβούλιο και το Σ.Ε.Β. Είναι επικεφαλής της πολιτικής κίνησης Μπροστά και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Vouliwatch, ενώ υπήρξε και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.