Στα φεστιβάλ της ΚΝΕ, πάνε ψηφοφόροι της ΝΔ; Ως απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, έχει ρίξει φυλακή σε φαντάρο; Πως μπορεί ο λαός να γίνει ηγέτης της Ελλάδας;


Περπατήσαμε στους δρόμους του Χολαργού με τον απόστρατο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς και υποψήφιο με το ΚΚΕ, Γιάννη Αγγέλου, και του ζητήσαμε να απαντήσει -σε 5' και 16''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα... κρίσιμες ερωτήσεις!


FYI

Ο Γιάννης Αγγέλου γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων: MBA διπλώματος από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University και MSc διπλώματος από το Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου των Παρισίων (CEDS). Μετά την αποστρατεία του, το 2007, ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και συμμετείχε αμισθί από τον Μάρτιο του 2010, έως τον Ιανουάριο του 2012, στη Μονάδα Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Κυβερνητικού Έργου, στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού επί Γιώργου Παπανδρέου. Από τον Δεκέμβριο του 2018 συμπαρατάχθηκε με το ΚΚΕ.