Τι θα βρούμε μέσα στην τσάντα της; Ποια είναι η αγαπημένη της ταινία; Ποιο το σχόλιο της για την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ;


Βρεθήκαμε στο Χαλάνδρι με την υποψήφια βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ, Αλεξάνδρα Σαγρή, και της ζητήσαμε να απαντήσει -σε 5' και 28''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα... κρίσιμες ερωτήσεις!


FYI

Γεννημένη στο Μοναστηράκι Αγράφων Ευρυτανίας και με καταγωγή από τη Λαμία, η Αλεξάνδρα Σαγρή μεγάλωσε στο Μαρούσι, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα ως δασκάλα. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών στις Επιστήμες της Αγωγής, ενώ έχει ανακηρυχθεί υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε θέμα που αφορά την εκπαίδευση και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και εκπονεί σχετική έρευνα αναφορικά με τους Ρομά της Δυτικής Αθήνας.

Στις εκλογές του 2012 και του 2015, ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα Πολιτισμού και μέλος του τομέα Παιδείας του κόμματος, όπως και συντονίστρια της ομάδας για την παραγωγή των νέων προτάσεων, στα ζητήματα της Δια Βίου Μάθησης.