Πιστεύει πως πήρε στο λαιμό του τον Αλέξη Τσίπρα; Γιατί θεωρεί υπερβολή τη διακοπή της κυκλοφορίας στην Ηρώδου Αττικού από την αστυνομία; Πως τον υποδέχονται οι ψηφοφόροι όταν τον συναντούν στο δρόμο;


Στήσαμε καραούλι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αναμένοντας τον υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορο Βερναρδάκη, και του ζητήσαμε να απαντήσει -σε 5' και 47''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα... κρίσιμες ερωτήσεις!


FYI

Γεννημένος το 1961 στην Αθήνα, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης από τον Ιούλιο 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016, όταν και ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Από το Μάρτιο του 2015 έως τον Ιούλιο του ίδιου έτους, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. Είναι Βουλευτής της Α’ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών.

Από τον Οκτώβριο του 2004 έως τον Νοέμβριο του 2009 υπηρέτησε ως Λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris II).

Το 1993 ίδρυσε την εταιρεία δημοσκοπήσεων και κοινωνικών ερευνών VPRC, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ έως τον Νοέμβριο του 2004, αναλαμβάνοντας κατόπιν τη θέση του Επιστημονικού Συμβούλου.