Ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει; Τι παπούτσια αγοράζει στο σύζυγό της; Τι θα ήθελε να κάνει ταυτόχρονα με τις Ίντιρα Γκάντι και Μάργκαρετ Θάτσερ;


Ψωνίσαμε παπούτσια στο SAGIAKOS με την κληρονόμο της επιχείρησης και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Ουρανία Σαγιάκου, και της ζητήσαμε να απαντήσει -σε 6' και 03''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα... κρίσιμες ερωτήσεις!


FYI

Η Ουρανία Σαγιάκου σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και διατηρεί το προσωπικό της δικηγορικό γραφείο στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης εμπορίας υποδημάτων SAGIAKOS. Το 2000 εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Στρασβούργου και 5 χρόνια μετά, απέκτησε και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο ALBA Graduate School.

Το 2014 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές στο Περιστέρι και εξελέγη δημοτική σύμβουλος, με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη. Στις επικείμενες εκλογές, θα είναι υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα Β΄Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.