Είναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας; Τι του έχει μάθει η πολιτική μέχρι σήμερα; Που βρίσκονται άραγε οι φωτογραφίες απ' όταν ήταν 20άρης και είχε μεθύσει;


Συναντήσαμε στους δρόμους της Νέας Ιωνίας τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία, Κωστή Χατζηδάκη, και του ζητήσαμε να απαντήσει -σε 6' και 20''- στις παραπάνω και μερικές ακόμα... κρίσιμες ερωτήσεις!


FYI

Γεννημένος στο Ρέθυμνο το 1965, ο Κωστής Χατζηδάκης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ήταν δραστήριο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Στη συνέχεια πήγε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ και αφού επέστρεψε, εξελέγη Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Έχει εκλεγεί τρεις φορές Ευρωβουλευτής, ενώ έχει διατελέσει και υπουργός στα υπουργεία Μεταφορών και Ανάπτυξης κατά τις περιόδους 2007-2009 και 2012-2014. Από το 2007, εκλέγεται βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών. Τον Ιανουάριο του 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον όρισε Αντιπρόεδρο της ΝΔ, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του νέου κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος.