Τι έχουμε πάλι αυτή την εβδομάδα... Δεν ξέρεις (πάλι) από πού να ξεκινήσεις! Από το 1ο Athens Fashion Film Festival; Να πας στο TEDxAUEB που δεν πρέπει σ ί γ ο υ ρ α να χάσεις; Να περάσεις από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταέριου, στο Γκάζι, για την εξαιρετική παράσταση για τον εφευρέτη Tesla; ΠΑΝΤΟΥ θα πάμε, ναι!

Το TEDxAUEB επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά!

Κενό, το ξεκίνημα κάθε ζωής. Το μυαλό του ανθρώπου όταν γεννιέται είναι άγραφο βιβλίο, ένας λευκός καμβάς τον οποίο συμπληρώνει μέσα από τις εμπειρίες του και την αντίληψή του, με τα χρώματα και τα σχέδια που ο ίδιος επιλέγει και ορίζει.

Κάθε κενό είναι το ίδιο γεμάτο από αμέτρητες δυνατότητες. Για έναν ζωγράφο, σκοπός είναι να γεμίσει το λευκό καμβά ώστε να δημιουργήσει έναν τέλειο πίνακα. Για έναν φοιτητή σκοπός είναι να γεμίσει το δικό του κενό, ανακαλύπτοντας ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της ζωής του και πετυχαίνοντας τον. 12 Έλληνες και διεθνείς ομιλητές από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους. Το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων με θέμα “BLANK”.

 

Το 1ο Athens Fashion Film Festival (AFFF) είναι γεγονός...

Το AFFF δεν είναι απλά ένα Φεστιβάλ. Είναι ένα σημείο συνάντησης δημιουργών αλλά και ανθρώπων που αγαπούν τη Μόδα και τον Κινηματογράφο. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Μείνετε συντονισμένοι στο www.athensfff.com και ανακαλύψτε το πρόγραμμα του πιο ευφάνταστου και δημιουργικού Φεστιβάλ της σαιζόν!

 

Το AthensRocks έρχεται στην καρδιά της Αθήνας!

Μετά από χρόνια, το ιστορικό «Απόστολος Νικολαΐδης» μπαίνει και πάλι στον συναυλιακό χάρτη της χώρας και υποδέχεται το ιστορικό τελευταίο live των Slayer στην Ελλάδα, στο πρώτο Athens Rocks Festival, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019.

 

Τέσλα

«Λέτε πως αγαπάτε τον άνθρωπο. Εγώ δεν τον αγαπώ. Εκείνο που αγαπώ όμως είναι η Ανθρωπότητα», δήλωνε ο Τέσλα για να υπενθυμίσει πως οι εφευρέσεις του δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα ορισμένων, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η ταραχώδης και θαυμαστή ζωή του εκκεντρικού εφευρέτη γίνεται αφορμή για μια νέα παράσταση: Τέσλα σημαίνει ένα μικρό τσεκούρι με λεπίδα σε ορθή γωνία προς τη λαβή. Λίγοι το γνωρίζουν αυτό καθώς το όνομα Τέσλα είναι συνώνυμο σήμερα της καινοτομίας. Ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν πως η οικογένεια του θρυλικού εφευρέτη είχε το επώνυμο Τέσλα εξαιτίας της ιδιομορφίας τους, ενός χαρακτηριστικού που είχαν όλα τα μέλη της, προεξέχοντα δόντια.

Από 23 έως 28 Φεβρουαρίου στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

 

Stranger Things 3 πάρτι

Η συνέχεια του περσινού Stranger Things πάρτι έρχεται το Σάββατο 9 Μαρτίου στο TRES. Στην έβδομη χρονιά του, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα. Φόρα την πανοπλία σου, όπλισε τη σφεντόνα· η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα… παράξενα.

Είσοδος €6 με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό

 

Rejection vol.2 των Dirty Granny Tales

Oι Dirty Granny Talesμετά την τεράστια επιτυχία της παράστασης «Rejection», που παρουσίασαν το 2011 στο Badminton Theater με ένα διήμερο sold out, επιστρέφουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για 4 μοναδικές εμφανίσεις 22 & 23 Φεβρουαρίου και 01 & 02 Μαρτίου.