Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει στην Αθήνα διήμερο συνέδριο με θέμα την Απασχόληση, τις Επενδύσεις και την Επιχειρηματικότητα, κυρίως σε ότι αφορά τους νέους.

Την πρώτη μέρα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jyrki Katainen, αρμόδιος για θέματα απασχόλησης, ανάπτυξης, επενδύσεων και ανταγωνιστικότητας θα συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στους τομείς της αρμοδιότητας του.

Το παρών θα δώσουν πολλοί ακόμη καλεσμένοι από το χώρο της απασχόλησης και την επιχειρηματικότητας, εκπρόσωποι επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων, επενδυτές αλλά και δημόσιοι φορείς, που θα παρουσιάσουν ευκαιρίες στο χώρο της εργασίας.

Επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι νέοι πολίτες που αναζητούν εργασία καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις υπάρχουσες δυνατότητες και ευκαιρίες, αλλά και η πληροφόρηση με συμμετοχικό διάλογο (world café sessions) και διαδικτυακή συμμετοχή.

Οι δραστηριότητες θα επικεντρωθούν και σε πιο πρακτικά θέματα όπως: οι συνεντεύξεις εργασίας, η προετοιμασία βιογραφικών, η δικτύωση, η καθοδήγηση, η χρήση νέων τεχνολογιών, η πρόσβαση σε χρηματοδότηση και οι επενδυτικές ευκαιρίες όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να συνομιλήσουν με τους παρόντες φορείς.

Όλα αυτά και άλλα πολλά το διήμερο 29-30 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη / αίθουσα Σκαλκώτα).

Το RISE TV είναι περήφανος Χορηγός Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα δώσει δυναμικό παρών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει! Για την εγγραφή σου πάτησε εδώ.