Κάθε χρόνο έχουμε καταιγισμό σειρών στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, ωστόσο δεν αξίζουν όλες...

Ορίστε λοιπόν οι 18 τηλεοπτικές σειρές που -πάντα με βάση τις κριτικές- δεν αξίζουν μια θέση στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα:

ABC: Splitting Up Together

Βαθμολογία κριτικών 38%

Βαθμολογία κοινού 88%

Θα περίμενε κανείς ότι με το όνομα της Ellen DeGeneres στους executive producers, θα συγκέντρωνε περισσότερο κοινό. Ωστόσο αυτή η κωμωδία δεν τα πήγε τόσο καλά, καθώς είχε όλα τα ενοχλητικά εκείνα σημάδια των ερωτικών κωμωδιών.

Amazon: The Romanoffs

Βαθμολογία κριτικών 50%

Βαθμολογία κοινού 64%

Μπορεί να προέρχεται από το δημιουργό του Mad Men, όμως αυτή η σειρά μοιάζει να θέτει μεγάλα ερωτήματα που κανείς δεν έχει την περιέργεια να μάθει την απάντησή τους.

AMC: The Son

Βαθμολογία κριτικών 52%

Βαθμολογία κοινού 84%

Βασισμένο στο βιβλίο που φλέρταρε με το Πούλιτζερ και με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan, σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι μπορεί να πήγε στραβά; Σύμφωνα με τους κριτικούς, η σειρά διαδραματίζεται με πολύ βαρετό τρόπο, ενώ ακόμα και τα στοιχεία της αριστοκρατίας που βγάζει, δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το θεατή!

CBS: Fam

Βαθμολογία κριτικών 40%

Παρόλο το εξαιρετικά καλό καστ και την ιδέα μιας ευτυχισμένης οικογένειας, στην οποία ξαφνικά εισβάλλει η αδερφή της πρωταγωνίστριας, που είναι αρκούντως παλαβιάρα ώστε να παίζει σε μία τέτοια σειρά, είναι κάτι που λίγο-πολύ όλοι έχουμε ξαναδεί και μοιάζει κάπως παρωχημένο.

CBS All Access: Tell Me A Story

Βαθμολογία κριτικών 54%

Μία σειρά που ως ιδέα μοιάζει εξαιρετική, με τα αγαπημένα μας παραμύθια να αποκτούν τρομακτική διάσταση, ωστόσο επειδή της λείπει η ψυχή, συχνά κάνει αναφορές σε πράγματα που ενοχλούν τους σεναριογράφους (όπως ο Τrump) και αυτό χαλάει όλη τη μαγεία.

The CW: Roswell, New Mexico

Βαθμολογία κριτικών 53%

Βαθμολογία κοινού 61%

Αυτό που χαλάει αυτή την ερωτική ιστορία είναι η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, καθώς στα εφηβικά τους χρόνια δείχνουν πιο ερωτευμένοι (και πιο ταιριαστοί) από ότι αργότερα και μία ερωτική ιστορία χωρίς πάθος, είναι σαν παστίτσιο χωρίς κιμά! Όλοι το ξέρουν αυτό!

Fox: Proven Innocent

Βαθμολογία κριτικών 25%

Βαθμολογία κοινού 54%

Μία γυναίκα μάχεται για να αθωώσει αυτούς που πρέπει, αλλά και τον εαυτό της. Όπως φαίνεται όμως αυτή η σειρά διαπράττει πολλά τηλεοπτικά αμαρτήματα και αυτό την καθιστά εντελώς αδιάφορη.

FX: Mayans M.C.

Βαθμολογία κριτικών 72%

Βαθμολογία κοινού 75%

Μα η συνέχεια του Sons Of Anarchy είναι δεδομένο ότι θα πήγαινε τέλεια και πως θα ήταν αυτό που πολλοί περίμεναν! Σωστά; Λάθος, καθώς σύμφωνα με τις κριτικές είναι τόσο όμοιο σε στυλ με τον προκάτοχό της, που απλά νιώθεις ότι όλα αυτά που σου δείχνει... κάπου τα έχεις ξαναδεί!

HBO: Ballers

Βαθμολογία κριτικών 69%

Βαθμολογία κοινού 79%

Ο The Rock Dwayne Johnson στο ρόλο ενός αθλητή που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τώρα προσπαθεί να επανέλθει ως προπονητής.... Ε τίποτα, αυτό αρκεί για να καταλάβουμε γιατί δεν πήγε καλά η σειρά.

Hulu: Into the Dark

Βαθμολογία κριτικών 65%

Βαθμολογία κοινού 76%

Μία ανθολογία τρόμου, με 12 επεισόδια μεγάλης διάρκειας, που όμως σύμφωνα με τις κριτικές δεν είναι καθόλου τρομακτική...

NBC: New Amsterdam

Βαθμολογία κριτικών 31%

Βαθμολογία κοινού 86%

Μία ιατρική σειρά που δεν δίνει τόση έμφαση στην ίδια της τη φύση και τέλος πάντων υπάρχουν εκεί έξω άλλες ιατρικές σειρές που κάνουν το ίδιο πράγμα πολύ πολύ καλύτερα. 

Netflix: Insatiable

Βαθμολογία κριτικών 12%

Βαθμολογία κοινού 84%

Ενώ προσπαθεί να είναι σατιρική και να κλείσει το μάτι στο θεατή, συνήθως το αποτέλεσμα είναι άκρως απογοητευτικό...

Showtime: Black Monday

Βαθμολογία κριτικών 52%

Πολλές φορές ακροβατεί ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία, αλλά όχι με την καλή έννοια. Θα περίμενε κανείς πως μια τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται την περίοδο της Black Monday (1987) θα προσέφερε περισσότερα στο τηλεοπτικό κοινό.

Sundance Now: Innocent

Βαθμολογία κριτικών 60%

Βαθμολογία κοινού 66%

Ένας άνθρωπος βγαίνει από τη φυλακή και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του. Θα περιμέναμε να έχει περισσότερο στιβαρούς χαρακτήρες και όχι εκείνοι να αλλάζουν συμπεριφορά από σκηνή σε σκηνή, μόνο και μόνο για να προχωρήσει η ιστορία.

Syfy: Deadly Class

Βαθμολογία κριτικών 58%

Βαθμολογία κοινού 93%

Μία σειρά με δολοφόνους, ειδικούς κώδικες, κλπ που μοιάζει να έχει ότι χρειάζεται για να φέρει ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Ωστόσο μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχει φέρει την επανάσταση που υπόσχεται.

TBS: The Guest Book

Βαθμολογία κριτικών 64%

Βαθμολογία κοινού 83%

Μία σειρά για ένα μικρό εξοχικό που κάθε μέρα δέχεται και νέους καλεσμένους, με τον καθένα να κουβαλάει την τρέλα του. Ένα cast που ξοδεύεται σε γενικότητες, παρότι είναι εξαιρετικό. Δυστυχώς οι κριτικές λένε πως γρήγορα θα ξεχαστεί από τον τηλεοπτικό χάρτη.

TNT: The Alienist

Βαθμολογία κριτικών 65%

Βαθμολογία κοινού 77%

Μία σειρά για το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου το 1896. Θα μπορούσε να γίνει talk of the town, ωστόσο η συγκεκριμένη σειρά αναλώνεται περισσότερο στο να σου εξηγεί τι συμβαίνει, παρά να σου το δείχνει.

USA: The Purge

Βαθμολογία κριτικών 42%

Βαθμολογία κοινού 63%

Η τηλεοπτική σειρά που μάλλον δεν τη χρειαζόμασταν εξαρχής, ωστόσο βγήκε και δυστυχώς απουσιάζουν οι σκηνές βίας και η αγωνία που είχαμε στις αντίστοιχες κινηματογραφικές ταινίες.