Για πολλούς από εμάς το Game Of Thrones είναι η καλύτερη σειρά της τηλεόρασης και δεν είναι ψέμα ότι λόγω αυτής λατρέψαμε και τα βιβλία στα οποία βασίστηκε. Μιας και θίξαμε όμως το θέμα των βιβλίων, ο συγγραφέας τους George RR Martin, μας έχει εκνευρίσει ουκ ολίγες φορές, αφού χάνει συνεχώς τα deadlines για την παράδοση του τελευταίου βιβλίου της σειράς. 

Ωστόσο αυτή τη φορά με μήνυμα που ανήρτησε στο προσωπικό του blog, μοιάζει αποφασισμένος να ολοκληρώσει το βιβλίο και μας συνιστά υπομονή.

"Επιστρέφω στην απομόνωση μου και στο Γουέστερος. Δεν θα είναι αύριο, δεν θα είναι σε μία εβδομάδα αλλά θα σας δώσω το τέλος του A SONG OF ICE AND FIRE. Στο μεταξύ έχετε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, τη νέα σειρά που ακόμα δεν λέγεται επισήμως THE LONG NIGHT, δύο ακόμα σειρές που βρίσκονται στο στάδιο των σεναρίων και μερικά ακόμα cool πράγματα. Ο χειμώνας δεν είναι το μόνο που έρχεται."

H αλήθεια είναι πως μας έχει τάξει πολλά projects σχετικά με τον κόσμο του Westeros -και όχι μόνο- ωστόσο αυτό που εμείς θέλουμε από αυτόν είναι πολύ ξεκάθαρο. Τουλάχιστον έχουμε να περιμένουμε την σειρά τον ερχόμενο Απρίλιο.