Το Blend γιορτάζει τη βραδιά των Χριστουγέννων με την πιο εκρηκτική διάθεση!


Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου ο δημιουργός του θρυλικού label CLR και της Spinclub Recordings, Chris Liebing, θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος στο XMAS Special Party του Blend στην Architektoniki.

Το βαρύ γερμανικό πυροβολικό της παγκόσμιας undergound techno επιστρέφει στην Αθήνα για μία ακόμα CLR εμπειρία. Ο αρχιτέκτονας του underground groove, ένας από τους djs που έχουν αφήσει εποχή στα πιο θρυλικά clubs του πλανήτη, όπως είναι το Cocoon, το Space και το Amnesia, είναι πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τους Έλληνες. Ο Chris Liebing παράγει μουσική αυστηρά για αυθεντικούς ακροατές της techno! Ο ήχος του προκαλεί έκσταση και απογειώνει χωρίς έλεος. Ένας καλλιτέχνης που δεν κάνει εκπτώσεις στον ήχο του, παραμένοντας απόλυτα συνεπής στους κανόνες της underground techno. Αυτή η χριστουγεννιάτικη νύχτα θα έχει μόνο ένταση, ρυθμό και ένα dancefloor σε ασταμάτητη κίνηση.

Συνοδοιπόρος του Liebing στο XMAS Party του Blend θα είναι ο Αμερικανός εκπρόσωπος της techno, Matrixxman (Dekmantel, Planet Rhythm, Delft, Ghostly International). Ο κατά κόσμον Charles Duff ανήκει στη βασική ομάδα των παραγωγών και djs της undergound ηλεκτρονικής σκηνής, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο ήχος του, φουτουριστικός και πολύ ξεχωριστός, συνδυάζει μ' έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την πιο ακραία μορφή της τεχνολογίας με το χαρακτηριστικό αποτύπωμα που αφήνει ο ανθρώπινος παράγοντας στη μουσική. Το ταλέντο του Matrixxman είναι αναγνωρισμένο ανοιχτά από τον κόσμο της techno και πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες της techno όπως οι Richie Hawtin, Ben Klock και Jeff Mills.


Τη χριστουγεννιάτικη σύμπραξη των Chris Liebing και Matrixxman στην Architektoniki
θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco.

ARCHITEKTONIKI
Ελασίδων 6, Αθήνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / INFO & RESERVATIONS
Tel: +30 6938527901 & 211 2215122

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

EARLY BIRD / PHASE 1
Regular: 22 ευρώ
VIP: 30 ευρώ