Η υπέροχη Courtney Barnett, ίσως η πιο ταλαντούχα και συναρπαστική γυναικεία παρουσία στη νεώτερη γενιά της indie-rock μουσικής, για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στο Fuzz Live Music Club.
Ο Τύπος την χαρακτήρισε ως μία από τις πιο ευφυείς και αυθεντικές συνθέτριες σε κάθε είδος μουσικής, με τα πανέξυπνα τραγούδια της να θεωρούνται ως επίθεση γλυκόπικρου χιούμορ με στίχους που θυμίζουν έως και Dylan και αυτά είναι μερικά από τα πιο μετριοπαθή σχόλια. Η ίδια, επί σκηνής, δεν… χαρίζεται στην κιθάρα της και με μία από τις καλύτερες rhythm sections στη σύγχρονη rock σκηνή, οι συναυλίες της είναι πλέον σημείο αναφοράς!


Το opening act της συναυλίας θα είναι η Amalia, συνθέτρια και ερμηνεύτρια, η οποία με τον indie pop/rock ήχο της, έχει ήδη καταφέρει να κάνει αίσθηση.

Με τραγούδια όπως τα Thieving Star και Ophelia, και ετοιμάζοντας ήδη τον πρώτο της δίσκο, θα συστηθεί πλέον σε ένα ευρύτερο κοινό.


Η προπώληση συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.
 
Τηλεφωνικά: 11876
 
 
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)