Πριν αρκετές ημέρες είχαμε δει τον Adi Shankar να teasαρει μία επερχόμενη συνεργασία με έναν Ιαπωνικό κολοσσό από τον gaming χώρο. Αμέσως, το μυαλό μας πήγε στο ενδεχόμενο σειράς για το The Legend of Zelda. Τελικά πέσαμε έξω...

Ο Adi Shankar, παραγωγός του Castlevania που προβάλλεται στο Netflix, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει μία καινούργια animated σειρά, βασισμένη στο παιχνίδι Devil May Cry της Capcom. Βγάζει εξίσου νόημα (όσο έβγαζε και το adaption του Legend of Zelda), μιας και μετά από μία μεγάλη παύση, το Devil May Cry επιστρέφει δυναμικά με το νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Οπότε, η σειρά θα αξιοποιηθεί στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για το παιχνίδι και τους χαρακτήρες του. Το μεγαλύτερο κομμάτι των die-hard fans (νομίζω) πως βρίσκεται σε έναν μικρό λήθαργο. Ο Shankar αποδίδει ευθύνες στην επιτυχία του Castlevania για το γεγονός πως κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα του Devil May Cry.

Η εμφάνιση του Devil May Cry στις τηλεοπτικές μας οθόνες, δεν θα είναι η πρώτη. To 2007 είχε παίξει μία (εξίσου) animated σειρά. Προφανώς και όποιος δεν την έχει δει... πάει ΧΤΕΣ.

Το πέμπτο Devil May Cry είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2019. Η animated σειρά θα έρθει λίγο αργότερα, γύρω στα τέλη του 2019.