Η μεγαλύτερη συνάντηση Τεχνολογίας και Gaming επιστρέφει στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Το GameSpace.gr και το Mediterranean College διοργανώνουν το Digital Expo 2019 Powered by OMEN!


H εκδήλωση θα διεξαχθεί με τη μεγάλη Pοwered by υποστήριξη της OMEN, της απόλυτα κυρίαρχης σειράς PC Gaming της HP που εμπλουτίζει την εμπειρία του gaming και βοηθά τους gamers να βελτιώνουν και να αξιοποιούν τις ικανότητές τους στο έπακρο.

Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε τουρνουά σε υπολογιστές, κονσόλες και κινητά, στους δημοφιλέστερους και νεότερους τίτλους παιχνιδιών. Η OMEN θα εξοπλίσει με PC τον ειδικό χώρο OMEN Arcade, για τη διεξαγωγή των τουρνουά, ενώ τα PC από την INSPOT και τα Wizz Net Station, θα ολοκληρώσουν την Gaming Arena.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το League of Legends, με τον 3ο προκριματικό του Red Bull Player One 2019 να διεξάγεται την 1η ημέρα, καθώς και το μεγάλο τελικό, τη 2η ημέρα.


Στο κεντρικό περίπτερο της OMEN θα βρείτε τα τελευταία OMEN PC & Laptops και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τους τελικούς αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο OMEN One2One Zone. Ζήστε την απόλυτη VR εμπειρία  στα περίπτερα του Mediterranean College και της OMEN, καθώς και στο VR περίπτερο της Stoiximan όπου θα δείτε από κοντά την πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία στην εμπειρία του στοιχήματος. Περιηγηθείτε ακόμα στα θεματικά περίπτερα World of Warships, Nintendo, NBA 2K20, Borderlands και Ghost Recon.

Δείτε από κοντά, ανερχόμενες Ελληνικές Startups, λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και παρακολουθήστε σεμινάρια και Workshops από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους εταιρειών τεχνολογίας. Μη χάσετε το σεμινάριο για τα πιο hot Social Media Trends καθώς και το Workshop σχετικά με Gaming tools & Graphics. Δε θα μπορούσε να λείπει βέβαια η έκθεση με τις δημιουργίες από 70 Cosplayers και Artists, καθώς και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με Vintage Computers και κονσόλες, από τους Load Error.


Πάρτε μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό της εκδήλωσης και διεκδικήστε μια υποτροφία σπουδών σε Bachelor της επιλογής σας και ένα VR SET.

Διεξαγωγή: 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00-21:00, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στο σταθμό Ανθούπολη του Μετρό)

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Είσοδος: 5€ την ημέρα ή 7€ για το 2ήμερο (5€ η προπώληση)

Αγορά εισιτηρίων: dexpo.gr/tickets

Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη μέσω του Viva.gr καθώς και σε 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.


Ιστοσελίδα: Dexpo.gr

Η εκδήλωση: dex.gr/event

Instagram: instagram.com/dexpogr

Facebook Page: facebook.com/dexpogr

Android App: dex.gr/android