Η σειρά Lost είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με το κοινό της. Λίγο η εποχή που βγήκε -δεν είχαμε τις επιλογές που έχουμε σήμερα σε σειρές-, λίγο η ιστορία που γινόταν όλο και πιο μυστήρια ενώ είχε ξεκινήσει ως ένα φυσιολογικό σενάριο... Η σειρά Lost λοιπόν, ενδέχεται να επιστρέψει εννέα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου (2010)... ή μήπως όχι;

Μιλώντας στο πάνελ του Television Critics Association, "το κεφάλι" του καναλιού ABC, Karey Burke, παραδέχθηκε πως θέλει πάρα πολύ να δει την σειρά να επιστρέφει και συγκεκριμένα, πως ενδιαφέρεται στο να γίνει reboot. Ουσιαστικά είπε στο Hollywood Reporter πως κάθε βράδυ που πάει για ύπνο, ταλαντεύεται ανάμεσα σε ένα reboot του Lost και του Alias.Σε αντίστοιχη ερώτηση, ο υπεύθυνος προγράμματος ανέφερε πως ενδιαφέρεται εξίσου για κάτι τέτοιο.

Όμως, όσο και να μιλούσαν για ένα reboot της σειράς Lost, η Karey Burke δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο και πως δεν έχει έρθει σε κάποια επαφή με τον J.J. Abrams, ένας εκ των σεναριογράφων. Οι συν-δημιουργοί της σειράς, Carlton Cuse & Damon Lindelof, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν διάθεση να αναστήσουν πάλι την σειρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Carlton Cuse έχει πει πως όποιος αναλάβει αυτό το project, ευελπιστεί να μην πάρει τους χαρακτήρες από το αρχικό Lost.

Έτσι λοιπόν, αφήνοντας μας στα κρύα του λουτρού, αναρωτιόμαστε το εξής: ήταν μία ακόμα φήμη όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο ή υπάρχουν άτομα στο παρασκήνιο που κάνουν προσπάθειες να βάλουν μπροστά το εν λόγω reboot; Φαντάζομαι πως θα λάβουμε απάντηση μέσα στο έτος. Προσωπικά, ενστερνίζομαι την άποψη της Evangeline Lilly... γενικά δεν μου αρέσουν τα reboots και τα remakes.