Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως οι περισσότερες εταιρίες που αναπτύσσουν κάποιο fighting παιχνίδι, στρέφονται προς την κυκλοφορία μίας lite έκδοσης του εκάστοτε παιχνιδιού. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Ουσιαστικά, οι lite εκδόσεις, είναι μεν μία μορφή demo του παιχνιδιού, αλλά σου δίνει περισσότερο υλικό και δυνατότητες, την δυνατότητα μεταφοράς του “save” στην περίπτωση που γίνει αγορά του παιχνιδιού, όπως φυσικά και την αίσθηση του “πιο μόνιμου”. Όταν λέω μόνιμο, εννοώ πως οι lite εκδόσεις, τις περισσότερες φορές δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από το full game. Συνήθως τους λείπουν χαρακτήρες και κάποια modes, κάτι που για αρκετούς δεν είναι σπουδαία απόλεια, αναλογιζόμενοι πως γλιτώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για ένα παιχνίδι που δεν θα τους κρατήσει αρκετό καιρό.

Αντίστοιχα, η Bandai Namco, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου (PlayStation 4 και Xbox One), την lite έκδοση του DRAGON BALL XENOVERSE 2. Το υλικό που θα περιέχει, διαμορφώνεται ως εξής:

-Πέντε επεισόδια της ιστορίας του κύριου παιχνιδιού (Raditz’s Attack, The Saiyan Threat, Ruckus on Planet Namek, The Ginyu Force Strikes και The Galactic Emperor)
-Online μάχες και αποστολές (δυνατότητα μάχης με παίκτες που έχουν αγορασμένο το full game)
-Hero Colosseum
-Μεταφορά του save, στην περίπτωση αγοράς του full game

dragonball-xenoverse-2-lite-1
dragonball-xenoverse-2-lite-12
dragonball-xenoverse-2-lite-11
dragonball-xenoverse-2-lite-10
dragonball-xenoverse-2-lite-9
dragonball-xenoverse-2-lite-8
dragonball-xenoverse-2-lite-7
dragonball-xenoverse-2-lite-6
dragonball-xenoverse-2-lite-5
dragonball-xenoverse-2-lite-4
dragonball-xenoverse-2-lite-3
dragonball-xenoverse-2-lite-2
dragonball-xenoverse-2-lite-13