Αρκετά χρόνια συζητιέται ο ερχομός ενός sequel για την ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Eddie Murphy, Coming to America. Από ότι φαίνεται τελικά αυτό το sequel είναι πραγματικότητα και θα το σκηνοθετήσει ο Craig Brewer. Η Paramount Pictures έκλεισε τον σκηνοθέτη του The Hustle & Flow όπως αναφέρει το Deadline και η παραγωγή θα ξεκινήσει κανονικά. Ο Eddie Murphy θα αναλάβει για μία ακόμη φορά τον ρόλο του Akeem, του Αφρικανού Πρίγκιπα της Zamunda που ταξίδεψε στην Αμερική για να βρεί μία αντάξια γυναίκα.

Το script των αρχικών screenwriter, Barry Blaustein και David Sheffield, θα αναλάβει να ξαναγράψει ο Kenya Barris. Σε αυτό το sequel θα δούμε τον Akeem (Eddie Murphy) να επιστρέφει στην Αμερική για να βρει τον χαμένο του γιο. Όπως δείχνουν τα δεδομένα, θα έχουμε την ευχαρίστηση να απολαύσουμε αρκετούς από τους αρχικούς χαρακτήρες μιας και θα επιστρέψουν για την νέα ταινία. Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι Arsenio Hall στον ρόλο του Seemi, ο βοηθός του Akeem, η Shari Headley που βρήκε ο Akeem στην Νέα Υόρκη, ο Jon Amos που ήταν ο πατέρας της και ο James Earl Jones που είχε αναλάβει τον ρόλο του πατέρα του Akeem και βασιλιά της Zamunda.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποια αναφορά στην ημερομηνία εκκίνησης της παραγωγής αλλά όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει μέσα στο έτος (2019). Ο ίδιος ο Eddie Murphy δηλώνει ανυπόμονος και συνάμα χαρούμενος που επιτέλους συμβαίνει αυτό το sequel.