Ανακοινώθηκε επίσημα πλέον, από το WWE, πως WWE και SKAI Group έφτασαν σε συμφωνία προκειμένου να πάρει το ΣΚΑΪ τα τηλεοπτικά δικαιώματα των προγραμμάτων SmackDown και RAW. Μεταξύ μας, κωλοχαίρομαι που θα ανοίγω τηλεόραση και θα βλέπω την Becky Lynch να κατεβάζει μούρες.

Το πρόγραμμα θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Θα παίζει 2ωρο πρόγραμμα RAW (από τις 12 το βράδυ), τα Σάββατα και τις Κυριακές (εξίσου στις 12) θα παίζει το SmackDown. Θα υπάρχει Ελληνικός σχολιασμός, κάτι που μου φαίνεται παράξενο για να είμαι ειλικρινής. Τα επεισόδια, θα ανεβαίνουν επίσης ως VODs (video-on-demand) σε αντίστοιχη πλατφόρμα του ΣΚΑΪ, για να μπορεί να τα βλέπει οποιοσδήποτε χάνει τις βραδινές προβολές.

Ο Λοίζος Ξενόπουλος, Διευθυντής Προγράμματος του ΣΚΑΪ, δήλωσε:

Το WWE είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και ψυχαγωγικά brands στον κόσμο, με πιστούς fans κάθε ηλικίας. Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε στο Ελληνικό κοινό αυτά τα δύο μεγάλα shows και κοιτάμε σε μία επιτυχής και μακροχρόνια συνεργασία με την οικογένεια του WWE

Η Michelle Wilson, CO-President του WWE, από την μεριά της δηλώνει πως με το ΣΚΑΪ μοιράζονται κοινό όραμα και πάθος για ψυχαγωγία. Αναφέρει πως αυτή η συνεργασία, θα επιτρέψει στο WWE να προσφέρει δράση, με υλικό φιλικό προς την οικογένεια, σε όλη την χώρα.

BECKY LYNCH ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!1111!11!