Το Street Dance Festival Battle Of The Best γιορτάζει 15 χρονιά ζωής
και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
στο Θέατρο του Κέντρου Τεχνών του Αμερικανικού Κολεγίου ACS στο Χαλάνδρι.


Χορευτές διεθνούς φήμης θα είναι βασικοί καλεσμένοι του Φεστιβάλ ως κριτές, οι οποίοι θα παραδώσουν και σεμινάρια χορού σε όλους τους ενδιαφερομένους. Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα Angyil από τη χορευτική ομάδα της Red Bull, η οποία θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα, από το Βέλγιο ο Alex The Cage θεωρείται ένας από τους καλύτερους Freestyle χορευτές στην Ευρώπη και από την Τσεχία ο ταλαντούχος MrKriss, ο οποίος με την ιδιαίτερή του χορευτική ταυτότητα break/experimental, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε όποιο battle έχει εμφανιστεί.

Στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2000€!

Το φετινό Φεστιβάλ δίνει βαρύτητα στην ελεύθερη έκφραση και τον πειραματισμό με το Street Dance Theater Awards Solo Category. Προσκαλούνται οι καλλιτεχνικά ανήσυχοι χορευτές/χορογράφοι να πειραματιστούν και να παρουσιάσουν Street Dance Solo Χοροθέατρα, χωρίς κανόνες και περιορισμούς, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι χορός είναι πάνω απ’ όλα τέχνη! Χορευτές/χορογράφοι διεθνούς φήμης θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή που θα διαλέξει και θα απονέμει 3 τιμητικά βραβεία Street Dance Theater Awards 2020 στις κατηγορίες open και youth. 

Στον τομέα των battles θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 1vs1, για την ανάδειξη του καλύτερου bboy/bgirl και 2vs2 All Styles Battle, όπου οι χορευτές θα δείξουν τις ικανότητές τους σε διαφορετικά είδη μουσικής. Για τους μικρούς μας φίλους θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 1 εναντίον 1, για ηλικίες 7 έως 12 και 13 έως 17. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν special χορευτικά shows από top Ελληνικές ομάδες. Στους ατσάλινους τροχούς του φεστιβάλ θα βρίσκονται 2 από τους top battles dj’s Dj Rawkuts & Dj TsiliSmile. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι bboy Saspens από τα All Styles Battle και η Jo από το Bounce/HHI.


Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι παράλληλες δράσεις
του Φεστιβάλ με σεμινάρια χορού και parties.

Τοποθεσία: Θέατρο Κέντρο Τεχνών / Αμερικανικό Κολέγιο ACS
Διεύθυνση: Αγ. Παρασκευής 129, Χαλάνδρι
Έναρξη Φεστιβάλ: 13:00, Είσοδος: 12€