Όπως έγινε γνωστό χθες τα χαράματα, ο τελευταίος κύκλος του Game Of Thrones, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου από το HBO. H ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα ωραιότατο teaser που έχουμε δει κάμποσες φορές στο repeat.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το GOT τόσο επιτυχημένο;

Aς παραδεχτούμε μερικές αλήθειες: Σε όλους μας αρέσουν οι σαπουνόπερες και δεν εννοούμε σειρές χαμηλής αισθητικής με μελό αποτέλεσμα, αλλά ιστορίες με ίντριγκες, θανάτους και δολοπλοκίες. Τώρα φαντάσου αυτήν την τέλεια συνταγή συνοδευμένη από δράκους, μάγους και γενικά αστείρευτη φαντασία. Αυτό ακριβώς είναι το GOT! Μια επική περιπέτεια με ανατροπές, που κανείς δεν είναι σίγουρο ότι θα επιβιώσει στο τέλος.

Το πλούσιο lore

Η μεγάλη ιστορία που κρύβεται μπροστά και πίσω από το Westeros, είναι ακόμη ένας λόγος που η σειρά αυτή έχει τόση γοητεία. Ποιος δεν θα 'θελε να εξερευνήσει κάθε γωνιά και κάθε σημαντικό γεγονός αυτού του κόσμου και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του;

Όμορφοι πρωταγωνιστές και σκηνές με σεξ και βία

Έλα τώρα μεταξύ μας μιλάμε φυσικά και οι σκηνές σεξ και τα ξεκοιλιάσματα είναι ακόμη ένας καλός λόγος που βλέπεις την σειρά κι εδώ που τα λέμε καλά κάνεις, γι' αυτό τα έβαλαν μέσα οι άνθρωποι που την έφτιαξαν για να τα δούμε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Απρίλιος μοιάζει πραγματικά πολύ μακριά!