Εκεί που νόμιζες πως μόνο οι ταινίες της Disney απολαμβάνουν remakes, πετάγεται περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου η Pokemon Company και teas-αρει την επόμενη της ταινία στο σύμπαν των μικρών μας φίλων. Ο τίτλος της γνωρίζαμε πως θα είναι "Mewtwo Strikes Back Evolution". Τότε, δεν είχε διευκρινιστεί όμως αν είχαμε να κάνουμε με κάποιο remake ή sequel. Πλέον γνωρίζουμε...

Κατά την αλλαγή του χρόνου, η Pokemon Company κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας "Mewtwo Strikes Back Evolution". Όπως θα καταλάβετε και μόνοι σας, πρόκειται για ένα CGI remake της πρώτης ταινίας Pokemon. Στο trailer, βλέπουμε τον Mewtwo να πετάει πίσω από τον Mew και η φράση "legend is back" εμφανίζεται στην οθόνη.

Η πρώτη ταινία Pokemon κυκλοφόρησε το 1998. Τα συναισθήματα που προκαλεί αυτό το trailer είναι ανάμεικτα, αν και λίγο νωρίς για να κρίνουμε. Δεν είναι εύκολο να συνηθίσει κανείς μία τέτοια αλλαγή, ασχέτως που βλέπουμε συχνά, ως 3D, τον Mewtwo και γενικότερα τα Pokemon σε διάφορα video games. Σε πρώτη φάση πάντως, η προσωπική μου άποψη είναι πως το συγκεκριμένο animation style είναι λίγο "meh".

Το "Mewtwo Strikes Back Evolution" είναι προγραμματισμένο να παίξει στις Ιαπωνικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου 2019.