Από τους Beatles και έπειτα, έχουμε δει αμέτρητους καλλιτέχνες που αξίζουν. Χρειάστηκαν όμως 55 χρόνια για να καταφέρει κάποιος να αγγίξει ένα ρεκόρ που έθεσαν τα Σκαθάρια το 1964. Τρία τραγούδια των Beatles είχαν βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις του “Billboard Hot 100”. Συγκεκριμένα, τα “Can’t Buy Me Love”, “Twist and Shout” και “Do You Want to Know a Secret”, ήταν τα τραγούδια που δημιούργησαν το ρεκόρ και απέδειξαν πως οι Beatles κυριαρχούσαν στον κόσμο της μουσικής.

Το πρόσφατο album της Ariana Grande “Thank U, Next”, έφτασε στην πρώτη θέση του “Official Album Chart”. Αν και ολόκληρο το album μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, τρία τραγούδια συγκεκριμένα, έφεραν την Ariana Grande δίπλα από τους Beatles. Στις τρεις πρώτες θέσεις του “Billboard Hot 100” βρέθηκαν τα τραγούδια “7 Rings” (1η θέση), “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” (2η θέση) και “Thank U, Next” (3η θέση).

Την προηγούμενη χρονιά, ο Drake ήταν μόλις ένα βήμα πριν καταφέρει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν τα κατάφερε μιας και είχε τραγούδια στην πρώτη, δεύτερη και τέταρτη θέση, χάνοντας την πολυπόθητη τρίτη θέση.

Παρ’ όλα αυτά, η Ariana, δεν έχει κατοχυρώσει ολοκληρωτικά το ίδιο ρεκόρ μιας και μένει να διατηρηθούν τα τραγούδια για πέντε εβδομάδες, κάτι που συνέβη με τα τραγούδια των Beatles. Αξίζει να αναφερθεί πως υπήρξαν στιγμές που οι Beatles είχαν μέχρι και το Top 5 στην διάθεση τους.