Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν καλλιτέχνη είναι να χάσει ολόκληρα κομμάτια της δουλειάς του. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της φωτογράφου Melanie Willhide που της είχαν κλέψει το laptop, το οποίο περιείχε όλο το φωτογραφικό της υλικό (ναι, μαζί της έκλεψαν και τον backup σκληρό). Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία της Pasadena (ΗΠΑ) ήρθε σε επικοινωνία με την Melanie, εξηγώντας της πως βρέθηκε το laptop κατά τον τροχαίο έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο που είχαν σταματήσει. Έτσι, της επιστράφηκε το laptop και ανοίγοντας το, η Melanie, συνειδητοποίησε πως είχε γίνει ολοκληρωτική διαγραφή των αρχείων της, χάνοντας έτσι μεγάλα κομμάτια της δουλειάς της. Η ιστορία της όμως δεν τελειώνει τόσο απλά.

Η Melanie, στην συνέχεια, έπραξε το πιο φυσιολογικό πράγμα που θα έκανε κάποιος που θέλει να σώσει σβησμένο υλικό από κάποιον σκληρό. Χρησιμοποίησε λογισμικό επαναφοράς αρχείων, με την βοήθεια μιας φίλης της, σε προσπάθεια ανάκτησης της δουλειάς της. Εν τέλει κατάφερε να επαναφέρει κάμποσο υλικό, το οποίο εξακολουθούσε να είναι φθαρμένο καθιστώντας αδύνατη την χρήση του. Και κάπου εδώ ξυπνάει η δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη και της έρχεται η πιο τρελή ιδέα. Να κυκλοφορήσει το υλικό στην κατάσταση που ήταν, δηλαδή φθαρμένο!

"Προς τον Adrian Rodriguez, με αγάπη" ήταν το όνομα του project που λειτουργούσε ως αφιέρωση προς τον άνθρωπο που είχε κλέψει το laptop μιας και ήταν υπαίτιος για τις εικόνες που θα ακολουθήσουν: