Το reworks με χαρά ανακοινώνει την προσθήκη μιας από τις πιο δημοφιλείς djs αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, στο πρόγραμμά του για το 2019.


Η δυναμική και ταλαντούχα Peggy Gou θα γιορτάσει μαζί μας την 15η έκδοση του φεστιβάλ, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

 

Όπως πολύ επιτυχημένα υποστηρίζει η εφημερίδα Guardian, “ρωτήστε τους clubbers από το Βερολίνο ως το Μπαλί, ποιός DJ είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο και θα σου πουν: η Peggy Gou”.


Με ένα ποικίλο φάσμα εμπνεύσεων, οι παραγωγές της συγκέντρωσαν αμέσως την προσοχή για την ωριμότητα του ήχου τους σε συνδυασμό με μια εκπληκτική ικανότητα, που η ίδια διαθέτει, να δημιουργεί κομμάτια έτοιμα να σε κάνουν να χορέψεις.


Διαμορφώνοντας τον ήχο του 2018, η μοναδική καλλιτεχνική διαίσθηση της Νοτιοκορεάτισσας DJ και παραγωγού, Peggy Gou, μαγεύει τα dancefloors σε όλο τον κόσμο. Το “It Makes You Forget (Itgehane)” βρισκόταν σε κάθε λίστα του 2018, για να ακολουθήσει η συλλογή DJ-Kicks στην οποία ξεδιπλώθηκε το ποιοτικό της γούστο. Η Peggy εκτοξεύτηκε. Το δικό της label, Gudu, είναι εδώ, ενώ σύντομα θα λανσάρει την δική της ετικέτα μόδας.


Τα dj sets της ισορροπούν ανάμεσα στην house, techno, experimental, disco, classic house και funk, κερδίζοντας τα πλήθη παγκοσμίως. Με συνεχείς εμφανίσεις - από το Glastonbury Festival μέχρι το Panorama Bar, De School και DC-10 - καταφέρνει να κερδίζει φανς που αυξάνονται με αστραπιαίο ρυθμό.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η Peggy Gou είναι εδώ για να μείνει και αυτή είναι μόλις η αρχή. Το reworks με χαρά υποδέχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του μια από τις πιο περιζήτητες DJs παγκοσμίως για την 15η έκδοσή του, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνισή της θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

 

Προπώληση Εισιτηρίων


Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και online από το παρακάτω link:


reworks.gr/tickets

 


Τιμές και κατηγορίες εισιτηρίων: 


Reworks Special Pass

TIER 1:  50€ (SOLD OUT)

TIER 2:  70€ (SOLD OUT)
TIER 3:  80€ (Σε διαθεσιμότητα)

 

Παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις του Reworks Agora στις 15 Σεπτεμβρίου και στο Reworks Festival στις 19, 20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου.

 

Εισιτήριο 3ημέρου

60€

 

Παρέχει πρόσβαση στο Reworks Festival στις 19, 20 & 21 Σεπτεμβρίου.

 

Εισιτήρια ημέρας
Πέμπτη 19.09: 1η εκδοση  23€ (Σε διαθεσιμότητα)
Παρασκευή 20.09: 1η εκδοση  25€ (Σε διαθεσιμότητα)
Σάββατο 21.09:  1η εκδοση 25€ (Σε διαθεσιμότητα)
Κυριακή 22.09: 1η εκδοση 25€ (Σε διαθεσιμότητα)