Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, Κωνσταντίνος ΒΗΤΑ, θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), στο πλαίσιο του μεγάλου Tribute Event, στις 10 και 11 Μαΐου, στην οδό Σταδίου 41.

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο Κ. ΒΗΤΑ θα εξασφαλίσει ένα αξέχαστο βράδυ στους θαμώνες του ετήσιου θεσμού του ADAF, για τα 15 χρόνια Athens Digital Arts Festival, σε σούπερ γιορτινή διάθεση!

Το πάρτι θα συνεχιστεί και το Σάββατο 11 Μαΐου με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στέφανο Τσιτσόπουλο. Το Tribute Event θα διεξαχθεί στο πρώην πολυκατάστημα FOKAS στην οδό Σταδίου 41 στις 10-11 Μαΐου, από τις 15:00-00:00 το βράδυ και θα προσφέρει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα, με εντυπωσιακές διαδραστικές εγκαταστάσεις, κορυφαία έργα Web Art, προβολές Video Art & Animation, εκρηκτικά DJ Sets και διαδραστικά booths.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 15 χρόνια ψηφιακής τέχνης στην Αθήνα!

#ADAFTribute #ADAFMayDNA

Το Athens Digital Arts Festival, μοναδικό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, πρόσφατα βραβεύθηκε από τον διεθνή οργανισμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), ανάμεσα στα 26 βραβευθέντα (Laureates) εκ των 715 συνολικά διεθνών συμμετοχών. To ΕFFE αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό απονομής βραβείων και καθορίζει τους δείκτες αναγνωρισιμότητας για τα διεθνή, αλλά ιδίως για τα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ.

Το βραβείο GOLD στην ενότητα Event of the Year | Πολιτιστική Εκδήλωση, ενώ το έτος 2017 απονεμήθηκε στο ADAF το βραβείο SILVER στην ενότητα Thematical Events | Πολιτιστική Εκδήλωση και με το βραβείο GOLD στην ενότητα Best in Marketing & Communication | Event Marketing.

Το 2018 τιμήθηκε στα Tourism Awards με το βραβείο GOLD για τον Πολιτιστικό Τουρισμό.

Το Athens Digital Arts Festival εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018. «Η κληρονομιά μας: Το παρελθόν συναντά το μέλλον» | #EuropeForCulture