Πλέον 11 χρόνια μετά, κάθε τι νέο από το παιχνίδι που μας μεγάλωσε, το Mortal Kombat, είναι και συναρπαστικό! Το νέο Mortal Kombat 11 θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου του '19 και το παγκόσμιο λανσάρισμα θα γίνει στο PS4, το Xbox One, το PC και - ίσως  - στο Nintendo Switch. 

Πολλές οι αλλαγές που θα προσφέρει το νέο Mortal Kombat, μια από αυτές είναι ότι θα μπορείτε να παίξετε ως Shao Kahn με προ-παραγγελία. Επιπλέον, πειράζει ένα βασικό χαρακτηριστικό: Προσαρμοσμένες παραλλαγές χαρακτήρων, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε "πρωτοφανή έλεγχο για να προσαρμόσετε τους μαχητές και να δημιουργήσετε το δικό σας". Το MK11 διαθέτει επίσης μια "νέα μηχανή γραφικών που προβάλλει κάθε κραυγαλέα θρυμματισμένη στιγμή, σας φέρνει τόσο κοντά στον αγώνα που μπορείτε να την αισθάνεστε και με ένα κατάλογο νέων και επιστρέφοντων Klassic Fighters, το Mortal Kombat είναι ότι καλύτερο στην κινηματογραφική ιστορία...".

Βέβαια να μην ξεχάσουμε να πούμε πως οι αντιδράσεις για το soundtrack του νέου MK11 είναι πολλές καθώς ο ράπερ 21 Savage φαίνεται να μην αρέσει, σε σχέση πάντα με τα παλιότερα - πιο hardcore - κομμάτια που έδεναν "γλυκά" με τις σκηνές μάχης. 

Δείτε το: