Υπάρχουν πολλές παραξενιές στον κόσμο. Κάποιοι πηγαίνουν δύο μήνες για ελεύθερο κάμπινγκ, άλλοι τρώνε κινόα και μπρόκολο για πρωινό κι άλλοι δεν ξέρουν τι να κάνουν με τις παραπάνω μέρες άδειας που έχουν.

Όχι σοβαρά, στην Ιαπωνία δίνουν σε εργαζόμενους 10 παραπάνω μέρες άδειας και το 45% των ανθρώπων δήλωσαν δυσαρεστημένοι, γιατί δεν ήξεραν τι να τις κάνουν…

Οι αγαπητοί Ιάπωνες ρε φίλε, οι δημιουργοί μερικών από τα καλύτερα video games, manga και anime εκεί έξω, δεν ξέρουν τι να κάνουν με την άδεια τους κι εμείς φλερτάρουμε καθημερινά με την απόλυση, επειδή θέλουμε κι άλλο ελεύθερο χρόνο για να τελειώσουμε τα αγαπημένα μας games...

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ

Και μερικές ιδέες:

Πολύ καλά μας τα λέτε κύριε Τσιμπούκη, εσείς τι θα τις κάνατε αυτές τις 10 μέρες;

Λατρεμένε αναγνώστη μου, ευχαριστώ που μου κάνεις αυτήν την ερώτηση, ορίστε το δικό μου πρόγραμμα για σένα που δεν έχεις τι να κάνεις το επιπλέον 10ημερο:

Ξεκίνα ένα καλό video game

Υπάρχουν εκεί έξω παιχνίδια με πάνω από 100 ώρες gameplay, που πραγματικά τα παντρεύεσαι και που αλήθεια αν αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί τους, θα ξεχάσεις το φως του ήλιου… (βαθύς αναστεναγμός)! Θα συζητήσουμε άλλη φορά για αυτό.

Βγες για καφέ με τους κολλητούς σου

Εκτός κι αν τους έχεις βαρεθεί, οπότε πρέπει να αλλάξεις κολλητούς.

Ξεκίνα μια σειρά ή ένα βιβλίο

Αυτά τα μεγάλα κτίρια με τα εκατοντάδες βιβλία εκεί έξω, δεν τα έχουν εκεί για ομορφιά ξέρεις, τα πουλάνε. Τράβα αγόρασε ένα κι ετοιμάσου να ταξιδέψεις με ένα μαγικό τρόπο… Δε θα μιλήσω για ταινίες και σειρές, τσέκαρε την λίστα σου και δες τι σου λείπει.

Πήγαινε μια μεγάλη εκδρομή

Υπάρχουν τόσο μέρη που μπορείς να επισκεφθείς! Μπες στο αμάξι, πάρε τα ΜΜΕ και καλά να περάσεις!

Και τέλος πάντων, την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να κλαφτείς για τις πολλές μέρες αδείας σου,

να θυμάσαι ότι υπάρχει κόσμος που την θέλει σαν τρελός!