Το Made In Beer Festival, ο νέος μεγάλος θεσμός στο χώρο της μπύρας, επιστρέφει ακόμα πιο μεγάλο και με περισσότερες αποκλειστικότητες.

Οι χιλιάδες επισκέπτες της περσινής, πρώτης εκδοχής του φεστιβάλ, επιβεβαίωσαν την ανάγκη του εγχώριου κοινού για ένα υψηλού επιπέδου event ζυθογνωσίας, όπου χιλιάδες άτομα θα μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς και διανομείς μπύρας από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Μετά την περσινή επιτυχία, το Made in Beer Festival 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο (ριζικά ανανεωμένο) Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, έναν ιδανικό χώρο 4000 τμ, ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, κατά το τριήμερο 19, 20 και 21 Απριλίου 2019.

Στο Made In Beer Festival 2019 οι λάτρεις της μπύρας θα μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 150 διαφορετικές γεύσεις μπύρας, σε εξαιρετικές τιμές! Τα δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), οι μικροζυθοποιίες από όλη τη χώρα, οι ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα και οι πολλές εκπλήξεις, είναι τα υλικά για τη δημιουργία μιας πραγματικής γιορτής της μπύρας.


Φυσικά, από μια γιορτή μπύρας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά της: το φαγητό και η μουσική! Έτσι και στο Made In Beer Festival 2019 θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και τη μουσική υποστήριξη θα αναλάβουν διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ζωντανές εμφανίσεις από γνωστούς stand-up καλλιτέχνες, open mic σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και τον ιδιαίτερα επιτυχημένο διαγωνισμό καραόκε!

Το Made In Beer Festival 2019 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-20-21 Απριλίου στο χώρο του Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Μείνετε συντονισμένοι για αναμένονται περισσότερες ακόμη πληροφορίες.

Πληροφορίες / Αιτήσεις συμμετοχής:

τηλ. 2109636489 και στο Facebook, Instagram