Τα δίδυμα Τάνγκο και Φούγκα μίλησαν - αυτοπροσώπως - στην κάμερα του RISE TV για τη σκυλίσια ζωή τους.

Υπογράφει η Κάπα. Κάπα.

Ο Tango και η Fuga είναι δύο αδελφάκια που βρέθηκαν πριν λίγους μήνες σε κεντρικό δρόμο του Ωρωπού και τώρα ζουν προστατευμένα στο καταφύγιο του Save a Greek Stray. Τα ονόματά τους προέκυψαν από την υπερκινητικότητά τους -ένδειξη υγείας για τα κουταβάκια- και από τον γλυκό, ενθουσιώδη και σχεδόν χορευτικό τρόπο που σε πλησιάζουν, ζητώντας να τα συνοδέψεις σε μια βόλτα ή σε ένα τουρνουά χαδιού.

Με τη βοήθεια του εθελοντή Παναγιώτη Μητσιόπουλου, σταδιακά κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν τι σημαίνει υπακοή. Αγαπάνε πολύ το παιχνίδι και τη διαδικασία της εκπαίδευσης, ειδικά όταν αυτή περιλαμβάνει μικρές νόστιμες λιχουδιές επιβράβευσης (treats).

Αυτό το αγοράκι κι αυτό το κοριτσάκι είναι αποτέλεσμα μιας από τις πολλές γέννες φοβικών μανάδων που, δυστυχώς, οι άνθρωποι του SGS, αδυνατούν να εντοπίσουν και να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα στειρώσεων του καταφυγίου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μετρά ήδη 4 χρόνια, με 500 στειρώσεις ετησίως, που λαμβάνουν χώρα στο κτηνιατρείο του καταφυγίου.

Τη φωνή τους στα κουτάβια δάνεισαν η ηθοποιός Χριστίνα Πλατανιώτη και ο Νίκος Μιχαλοδημητράκης. Αν θέλετε να υιοθετήσετε τον Tango ή τη Φούγκα, επικοινωνήστε με το καταφύγιο του SGS στο τηλέφωνο: 2295 035612.

ΔΕΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.saveagreekstray.com

Facebook: saveagreekstray

 

Περισσότερα επεισόδια του /OMG!My pet is talking!