Η Λίζα μίλησε - αυτοπροσώπως - στην κάμερα του RISE TV για τη σκυλίσια ζωή της.

Υπογράφει η Κάπα. Κάπα.

 

H Λίζα είναι σχεδόν 4 ετών και εδώ και καιρό ζει στο καταφύγιο του Save a Greek Stray, συγκατοικώντας με τον Ρόκο. Η Λίζα έφτασε εκεί σε άσχημη κατάσταση, χτυπημένη από ψώρα, ερλιχίωση και καλαζάρ. Σήμερα, είναι υγιής, χαρούμενη και τρομερά υπάκουη. Λατρεύει τα χάδια και είναι πολύ διεκδικητική στην αγάπη. Αν σταματήσεις να την αγγίζεις, θα βρει τρόπο για να πάρει κι άλλη απ’ τη σημασία που της δίνεις.

Επειδή είναι πολύ καλή στο να περπατάει με λουρί, αργά και σταθερά, ακόμη κι όταν τα άλλα σκυλάκια γύρω της γαβγίζουν, φαίνεται πως πριν εγκαταλειφθεί, είχε περάσει από εκπαίδευση. Της αρέσει το φαγητό και είναι με τον δικό της τρόπο όμορφη και γοητευτική. Είναι, όμως, και δυναμική. Αν υπάρξει ανάγκη, τρέχει σα βολίδα για να σε βοηθήσει.

Για το καλαζάρ, που προσβάλει τους σκύλους, αλλά δεν πρέπει να μας τρομάζει, μας μιλάει ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος, υπενθυμίζοντας ότι η καλύτερη προστασία στην υγεία του σκύλου μας, είναι η πρόληψη.

Τη φωνή της στη Λίζα δάνεισε η ηθοποιός Αναστασία Μαυροπούλου. Αν θέλετε να υιοθετήσετε τη Λίζα, επικοινωνήστε με το καταφύγιο του SGS στο τηλέφωνο: 2295 035612.

ΔΕΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.saveagreekstray.com

Facebook: saveagreekstray

Περισσότερα επεισόδια του /OMG!My pet is talking!