Ο Δάφνη μίλησε - αυτοπροσώπως - στην κάμερα του RISE TV για τη σκυλίσια ζωή της.

Υπογράφει η Κάπα. Κάπα.

Το Φτερό – ή «Φτερούκι» – είναι σήμερα 3,5 ετών και έχει υιοθετηθεί από την Έλενα Μαντά. Έφτασε στο καταφύγιο του Save A Greek Stray το περασμένο φθινόπωρο, σε πολύ κακή κατάσταση υγείας και τόσο αδύναμο, που όλοι είχαν πιστέψει πως πρόκειται για κουτάβι.

Το όνομά του προέκυψε όταν βρέθηκε τρομαγμένο να κρύβεται σε ένα κοτέτσι κάποιου χωριού. Το σώμα του ήταν γεμάτο πληγές, πάνω στις οποίες είχαν κολλήσει φτερά και πούπουλα. Μετά την περίθαλψη που έλαβε στο καταφύγιο, μια εθελόντρια ανέλαβε να τον πάρει σπίτι της και να του μάθει να ζει και να συμπεριφέρεται σαν «κύριος».

Έπειτα, το Φτερούκι, υγιέστατο, εμβολιασμένο, στειρωμένο, με το βιβλιάριό του και μαθημένο τους καλούς τρόπους, υιοθετήθηκε και ζει ευτυχισμένο με τη νέα του οικογένεια. Ως ημίαιμο γκριφόν είναι πολύ ενεργητικό, πολύ παιχνιδιάρικο, πολύ τρυφερό, καλόκαρδο, διαρκώς χαρούμενο και επιδιώκει να έχει όλη μας την προσοχή.

Δεν είναι επιθετικό απέναντι στους άλλους σκύλους, ούτε προς τους ανθρώπους που δεν ξέρει. Λατρεύει τα ταξίδια, το μάσημα κάλτσας, τον ύπνο με το λούτρινο ποντίκι του, την άμμο και τη Μάρτζι, μια όμορφη σκυλίτσα που γνώρισε στο καταφύγιο.

Τη φωνή του στο Φτερό δάνεισε ο Μίλτος Τσιμπούκης. Αν θέλετε να υιοθετήσετε κι εσείς κάποιον απ’ τους φίλους που έκανε το Φτερό, όσο βρισκόταν στο καταφύγιο, επικοινωνήστε με το SGS. Τηλέφωνο: 2295 035612.

ΔΕΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.saveagreekstray.com

Facebook: saveagreekstray

 

Περισσότερα επεισόδια του /OMG!My pet is talking!