To Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ο θρύλος της Detroit house, Μοodymann (aka Kenny Dixon junior),
από τους πιο εκλεκτικούς DJs όλων των εποχών της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχεται στο Τres,
φιλοξενούμενος των ομάδων Synthetic (Θεσσαλονίκη) και Move (Αθήνα).

Σκηνικά, φώτα, performers και visuals
θα μας μεταφέρουν σε μία απόλυτα αυθεντική βραδιά… στο Detroit!
Μια μοναδική εμπειρία-ορόσημο για το Αθηναϊκό clubbing!


LINE UP

► MOODYMANN (MAHOGANI MUSIC, KDJ/ US)
► THOMAS NUMAN (SYNTHETIC)
► DIMITRI PAPAIOANNOU (SPITI BAR)
► LOCKE (MOVE PROJECT)


Bar direction: Couleur Locale

Set design, light show: Κωνσταντίνα Ψωμαδάκη

Video art: Βασίλης Μανιάτης

Εισιτήρια / Tickets

150 limited εισιτήρια 20 ευρώ AVAILABLE

200 limited εισιτήρια 22 ευρώ 25 ευρώ στην είσοδο

Διαθέσιμα μέσω Viva και από το Πανελλαδικό δίκτυο των φυσικών σημείων πώλησης:

• Seven Spots
• WIND
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις)
• Reload Stores
• Τηλεφωνικά στο 11876

Hard Copy Spots:

• Couleur Locale, Νορμανού 3
• Slut Boardshop Greece Kifisia, Λεωφ. Κηφισίας 238-240
• Koi Sushi Bar, Ευτυχίδου 10, Παγκράτι
• Spiti Bar, Χαλάνδρι
• TYCO, Ρόμβης 11
• TYCO Nea Smyrni, 2ας Μαΐου 5
• Tre Sorelle, Αρχέλαου 19
• Beautique, Νηρηίδων 8, Hilton
• Stereodisc Record Shop, Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη


MOODYMANN (MAHOGANI MUSIC, DETROIT)

O Moodyman, κατά κόσμον Kenny Dixon Jr, είναι ο πιo χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της Detroit House. Η καριέρα του ξεκινάει το 1994 και κορυφώνεται στις μέρες μας. Από το Λος Άντζελες μετακομίζει στο Detroit, ξεκινά να εργάζεται στο δισκοπωλείο του Blake Baxter και γίνεται resident DJ του Outcast Motorcycle Club με το ψευδώνυμο House. Φτιάχνει ασταμάτητα μουσική και γρήγορα αυξάνει τη δημοτικότητα του. Τα releases του στην Planet και τη δική του KDJ, του εξασφαλίζουν τα πρώτα του gigs στην Ευρώπη. Ο θρύλος έχει αρχίσει να δημιουργείται. Ο ήχος του Moodymann είναι μια υβριδική μορφή χορευτικής technο, house με κλασικά στοιχεία της Soul, της Jazz και RnB.

O ίδιος είναι βιρτουόζος του MPC, ενώ τα basslines που δημιουργεί είναι ζεστά και χαρακτηριστικά. Η μουσική του έχει αναφορές από Prince, Stevie Wonder, Marvin Gaye και Chic. Σαν κύριες του επιρροές αναφέρει τον πατέρα του, τον θρυλικό ραδιοφωνικό παραγωγό Electrifying Mojo, αλλά και την ίδια τη πόλη του Detroit. Έχει κυκλοφορήσει 11 album, δεκάδες EPs και remixes, περνώντας στη σφαίρα των κλασικών παραγωγών της House με κομμάτια όπως τα Freeki Mutha F cker (All I Need Is U), Sunday Morning, Shades of Jae, Ι Can’t Kick This Feeling When It Hits και Born 2 Die, ενώ μέχρι και o super star Drake έχει χρησιμοποιήσει μουσική του στο κομμάτι Passionfruit. Ο Moodymann είναι μια αινιγματική φιγούρα που αποφεύγει τα media και σπανίως δίνει συνεντεύξεις, δημιουργώντας ολομόναχος το hype γύρω από τη μουσική, την προσωπικότητα και τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει. Επίκαιρος όσο ποτέ με το Resident Advisor και το Mixmag να δημιουργούν εξαιρετικά ντοκιμαντέρ για αυτόν και με φρέσκα 2EPs και ένα album, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια.

MOVE

Το MOVE ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2011 σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της αντίληψης σχετικά με την τέχνη μέσω της μουσικής. Η στασιμότητα είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας στη ζωή. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να κινούνται, να εξελίσσονται συνεχώς και να διατηρούν τις δημιουργικές τους δυνάμεις λειτουργικές και άθικτες, ώστε να μπορούν να ενεργούν και να αντιδρούν. Κατά την ακρόαση μουσικής, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε υψηλότερα πνευματικά επίπεδα. Η μουσική είναι καλλιτεχνική δημιουργία. Το όραμα είναι η ένωση των ανθρώπων μέσω της Τέχνης, υποστηρίζοντας τις θετικές πτυχές του πολιτισμού μας που παραλείπονται στην καθημερινότητά μας. Το χαμόγελο, η αγάπη και η θετική ενέργεια είναι οι βασικοί λίθοι της δουλειάς μας. Μέσα σε ένα αισιόδοξο πνεύμα, η ομάδα μας είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Μετά από αυτή την τελευταία δεκαετία, η ψυχαγωγία και η αναψυχή φαίνεται ότι έχουν χάσει την αυθεντικότητά τους. Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι διαφοροποιούνται από το αφελές κομμάτι της μουσικής βιομηχανίας, επιδιώκουν την αλλαγή και τα πράγματα βρίσκονται πλέον σε μια υπόγεια σκηνή. Κρατώντας μυστικό το line up, μας επιτρέπει σε κάθε καλλιτέχνη να φέρει και να παραδώσει τη μουσική και την προσωπικότητά του και όχι την εμπορική ονομασία του. Από την άλλη πλευρά και από τη στιγμή που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε τη μουσική κουλτούρα, προσπαθούμε να δώσουμε στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει, να σκέπτεται, να αναζητά και να μαθαίνει.

Synthetic

To Synthetic είναι ένα project που έχει ως σκοπό την προβολή της επίκαιρης και ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει events σε 20 διαφορετικούς χώρους από τα τέλη του 2014, με περισσότερους από 60 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας, πλαισιώνοντας τους με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Jockeys και live acts. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στην Αθήνα, προσκαλώντας την Peggy Gou και τον Mall Grab σε δύο αξέχαστα party.