Κάτι αρκετά ιδιαίτερο φαίνεται πως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, με πρωταγωνιστές να είναι η νορβηγική prog pop μπάντα Maraton και οι Imagine Dragons.

Συγκεκριμένα, οι Maraton έκαναν μία αναφορά στο cover artwork που χρησιμοποιήθηκε για το single τους, Blood Music, που είναι πανομοιότυπο με το cover που χρησιμοποιήσαν οι Imagine Dragons για το Bad Liar. Πριν βιαστείς να ταχθείς υπέρ των Imagine Dragons, μάθε πως οι Maraton κυκλοφόρησαν το single τους, έξι μήνες νωρίτερα από ότι κυκλοφόρησε το Bad Liar. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο cover, είναι η στοίχιση της γραμματοσειράς και η επιλογή κύριου χρώματος, όπου στην μία περίπτωση είναι το φούξια ενώ στην άλλη το κερασί.

Οι Maraton, σε κλίμα “καλής καρδιάς”, έκαναν ένα post για αυτό και εξήγησαν τι συνέβη, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση - εκεί που σε άλλη περίπτωση θα βλέπαμε να πέφτουν κραξίματα και ανούσιες μηνύσεις -. Η μπάντα, φαίνεται πως πλήρωσε τον καλλιτέχνη “beeple_crap” για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το σχέδιο του (που ονομάζεται Back Of The Rainbow), αλλά δεν πλήρωσαν για την αποκλειστικότητα. Συνεχίζοντας, οι Maraton δήλωσαν πως μάλλον οι Imagine Dragons έχουν καλό γούστο και για αυτό διάλεξαν σε ύστερο χρόνο, το ίδιο art work.