Όπως είχαμε αναφέρει, οι Slipknot ετοιμάζουν νέο δίσκο. Μέχρι στιγμής μας έχουν teas-αρει με το τραγούδι "All Out Life". Μάλιστα, στο τέλος του άρθρου είχα πει πως ίσως υπάρχει ένδειξη για νέες μάσκες... ή τουλάχιστον ήλπιζα για νέες μάσκες. Δεν ξέρω κατά πόσο βάσιμη ήταν αυτή η μαντεψιά μου, όμως εν μέρη έπεσα μέσα.

Ο Corey Taylor, ο τραγουδιστής των Slipknot, έχει ξεκινήσει την δημιουργία νέας μάσκας. Συγκεκριμένα, δουλεύει μία μάσκα με τον Savini, ο οποίος είναι make-up artist και τεχνικός special effect με τεράστια ιστορία στον τομέα του. Ο Savini έχει δουλέψει σε παραγωγές όπως Dawn of the Dead, Friday the 13th και The Texas Chainsaw Massacre 2.

Στο Instagram, ανέβηκαν φωτογραφίες από τον ίδιο τον Corey όπου μας δίνει μία γεύση από την διαδικασία δημιουργίας της μάσκας. Ουσιαστικά μας teas-αρει για μία ακόμη φορά, μιας και δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.

Δεν φτάνει που είχαμε την αναμονή του νέου δίσκου, τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και την νέα μάσκα όπου σίγουρα θα δώσει μία άλλη αύρα στα νέα video clip των Slipknot.

(Στην περίπτωση που δεν το κατάλαβες, αυτό είναι μία ακόμη πρόβλεψη... πιστεύω πως τα νέα video clip δεν θα είναι ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τους Slipknot.)