Το Instagram φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά στα stories του, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου αυτοκόλλητου μέτρησης αντίστροφης μέτρησης και αυτοκόλλητα ερωτήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ζωντανά βίντεο και να μοιραστούν με μουσική. 

Το αυτοκόλλητο ερωτήσεων γίνεται πιο ευέλικτο σήμερα, καθώς οι χρήστες μπορούν τώρα να απαντήσουν σε ερωτήσεις με μουσική. Πατώντας στην απάντηση ενός θεατή θα παίξει το τραγούδι και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να απαντήσουν με ένα μήνυμα ή να μοιραστούν το τραγούδι με τη δική τους ιστορία. Αν μοιραστείτε ένα τραγούδι, ανοίγει η κάμερα ώστε ο χρήστης να τραβήξει φωτογραφία ή βίντεο καθώς η μουσική παίζει στο παρασκήνιο.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες ερωτήσεων έρχονται επίσης στο Live βίντεο για να οργανώσουν καλύτερα τις αλληλεπιδράσεις ερωταπαντήσεων. Πριν, οι ερωτήσεις θα μπορούσαν να χαθούν μέσα στο χαοτικό chat stream, αλλά με την σημερινή ενημέρωση, οι ερωτήσεις που επιλέγει η ροή του χρήστη θα εμφανιστούν στην οθόνη, έτσι ώστε όλοι οι θεατές να δουν ποια ερωτήματα απαντώνται. 

Τα αυτοκόλλητα με αντίστροφη μέτρηση είναι αλληλεπιδραστικά αυτοκόλλητα μέσα από ιστορίες που επιτρέπουν στους χρήστες να μετριάζουν τις επερχόμενες στιγμές που θα μπορούσαν να είναι τόσο μεγάλες όσο η Πρωτοχρονιά, ή τόσο μικρό όσο το τέλος μιας εργάσιμης ημέρας. Δημιουργώντας ένα αυτοκόλλητο με αντίστροφη μέτρηση θα το διατηρήσετε στο δίσκο αυτοκόλλητου για επαναχρησιμοποίηση μέχρι να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση. Οι φίλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αντίστροφη μέτρηση για να τις παρακολουθήσουν ή να τις μοιραστούν με τις δικές τους ιστορίες και θα τους ειδοποιήσουν όταν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση.

Οι ενημερώσεις κυκλοφορούν από χτες σε iOS και Android.