Μερικούς από τους κορυφαίους ψηλούς στην ιστορία του NBA είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ο Ντίνο Ράτζα, το διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (1993-1997).

Ο 51χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, μέσω της αυτοβιογραφίας του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε παίκτες/θρύλους του αθλήματος. Στην ίδια κατηγορία έβαλε τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντένις Ρόντμαν, δύο αρκετά παρεξηγημένες προσωπικότητες είναι η αλήθεια. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι δεν δέχτηκε ούτε μια αγκωνιά από αυτούς, παρά την κακή τους φήμη ότι είναι σκληροί και βρώμικοι παίκτες.

Τα εντελώς αντίθετα σημείωσε για τους Καρλ Μαλόουν και Ντικέμπε Μουτόμπο. Σύμφωνα με τον Ράτζα, ο Μαλόουν ήταν ιδιαίτερα βρώμικος παίκτης, καθώς πάντα έβρισκε την ευκαιρία να χτυπήσει τον αντίπαλο για να πάρει πλεονέκτημα. Όσον αφορά τον Μουτόμπο, εκτός από αντιαθλητικό, τον χαρακτήρισε κλαψιάρη και επιρρεπή στο flopping.

Για τον Χακίμ Ολάζοουν είχε μόνο καλά λόγια να πει, καθώς τον θεωρεί καθαρό και δίκαιο παίκτη όσο αγωνιζόταν. Μάλιστα τόνισε ότι δεν έπαιξε ποτέ με τη δύναμη του, αλλά με την ταχύτητα και την τεχνική. Ίδια περίπτωση ήταν σύμφωνα με τον ίδιο και ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, παρότι ήταν πιο αθλητικός παίκτης.

Τέλος για τον Σακίλ Ο’ Νιλ ανέφερε πως ήταν τρομερά δύσκολο να τον μαρκάρεις στο χαμηλό post, καθώς έπαιζε με φοβερή δύναμη και αυτοπεποίθηση.