Δύο απωθημένα είχαμε ως παιδιά: Να δούμε το πρόσωπο του κακού από τον Αστυνόμο Σαΐνι και να γίνει ο Ash πρωταθλητής Pokemon! Και αν με το πρόσωπο του κακού δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί, ο Ash από την άλλη τα κατάφερε και πήρε το πρωτάθλημα, έστω και πάνω από 20 χρόνια μετά.

Το παιδί μέσα μας ξύπνησε κι άρχισε να κλαίει από χαρά. Επιτέλους ο πρωταγωνιστής που λατρέψαμε στα μικράτα μας, έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί και κατέκτησε ένα κανονικότατο, τίμιο και αντρίκειο τίτλο, που στο δικό μου το κεφάλι ισοδυναμεί με 12 Champions League!   

Και τώρα; Τέλος η σειρά; Φυσικά και όχι, στις 17 Νοεμβρίου έρχεται η νέα σεζόν με ένα μυστηριώδες κι αινιγματικό τρέιλερ, που παρ' ότι είμαι πια 30, με ψήνει να την ξανά αρχίσω.

Από ότι φαίνεται, ο Ash μαζί με έναν νέο φίλο θα ταξιδέψουν από την αρχή σε όλα τα regions που γνωρίσαμε από την αρχή της σειράς. Ειλικρινά, αν η φασούλα γίνει σωστά, θα μιλάμε ξεκάθαρα για κίνηση ματ, σε μια τηλεοπτική σειρά που μοιάζει στάσιμη και με πολύ, πολύ συγκεκριμένο κοινό εδώ και πραγματικά αρκετά χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρ' ότι η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία των δύο νέων παιχνιδιών, ωστόσο αυτήν τη φορά θα ονομάζεται απλώς Pokemon, όπως παλιά.

Ακούτε αυτόν τον ήχο; Είναι το hype train και είμαι έτοιμος για επιβίβαση! Τα λέμε τον Νοέμβρη!