Αγαπώ πολύ τα video games. Δεν είμαι εκείνος ο ταλαντούχος gamer που αξίζει να τον δεις σε stream να τερματίζει ένα παιχνίδι, αλλά διασκεδάζω πάρα πολύ παίζοντας και παρακολουθώντας τα νέα της βιομηχανίας.

Οι παιχνιδάρες που έρχονται (μαζεμένες) από το Νοέμβριο κι έπειτα, επιβεβαιώνουν τη σκέψη που κάνω τον τελευταίο μήνα, ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να είναι κανείς gamer...

Ξεκινάμε με τον λατρεμένο Kojima, για τον οποίο είπαμε περισσότερα εδώ και του οποίου το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου.

Λίγο μετά, στις 15 του ίδιου μήνα, έχουμε ολοκαίνουριο hardcore RPG με τα λατρεμένα Pokemon!

Τον Μάρτιο κι ενώ στο μεταξύ θα έχει κυκλοφορήσει ένας ολοκαίνουριος Star Wars τίτλος, έχουμε την πραγματοποίηση ενός ονείρου με το Final Fantasy 7 Remake και τέλος τον Μάιο έχουμε τον ερχομό  των Avengers στο πρώτο τους παιχνίδι.

«Πότε θα τα παίξουμε όλα αυτά διάολε;» αναρωτιέσαι έτσι; Κι εγώ για αυτό ακριβώς μπήκα στην διαδικασία και δημιούργησα λίστα, την οποία σκοπεύω να ακολουθήσω απαρέγκλιτα.

Ναι το δέχομαι ότι ακούγομαι κάπως νέρντουλας αλλά να σου πω κάτι: Δε με νοιάζει καθόλου! Έχω αποφασίσει να βιώσω τις ιστορίες που έχουν να μου προσφέρουν αυτά τα παιχνίδια στο έπακρο και μάλιστα με πολύ καλή παρέα, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Νοέμβρη και μετά η περιπέτεια ξεκινά... Διώξε κάθε δεύτερη σκέψη ή αμφιβολία κι ετοιμάσου... θα περάσουμε υπέροχα!