Μουσικός, ηθοποιός... και πλέον game streamer! Ο αγαπημένος μας Jack Black έκανε μία "ξαφνική" κίνηση που δεν περιμέναμε. Δημιούργησε πριν περίπου μία εβδομάδα ένα YouTube κανάλι με όνομα "Jablinski Games", το οποίο έχει ήδη σχεδόν 2μιση εκατομμύρια συνδρομητές με μόλις 2 video που το καθένα έχει γύρω στις 7 εκατομμύρια προβολές. Αν και κανένα από αυτά τα δύο video δεν είναι σχετικό με gaming, ο Jack Black μας προετοιμάζει για όσα επέρχονται!

"Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την εκκίνηση του νέου μου καναλιού Jablinski. Αυτό το κανάλι θα έχει video games και φαγητό..."

Κάτι που ίσως δημιουργήσει έκπληξη σε αρκετούς είναι το γεγονός πως ο Jack Black ήδη ξέρει τους "μεγαλύτερους ανταγωνιστές του". Προφανώς και μιλάμε για τους PewDiePie και Ninja, τους οποίους ανέφερε ο Jack Black και επικαλέστηκε πως θα τους ξεπεράσει.

Δεν ξέρω πως θα πρέπει να αντιδράσει κάποιος με αυτό... το μόνο σίγουρο είναι πως λατρεύω τα video games και λατρεύω τον Jack Black. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά αν συνδυαστούν αυτά τα δύο;