Το δεύτερο επεισόδιο ξεκινά με τον Ρικ να επισκέπτεται τον Νίγκαν μέσα στα μπουντρούμια που είναι κλεισμένος και το επόμενο λεπτό, μεταφερόμαστε σε μια στιγμή κατά την οποία οι ήρωες μας αποφασίζουν ότι πρέπει να φτιάξουν τη γέφυρα που ενώνει όλη την κοινότητα που έχουν δημιουργήσει. Ο Ρικ αφού άκουσε για άλλη μια φορά από όλους πόσο γαμάτος είναι, εκπόνησε ένα σχέδιο για να απομακρύνουν τα ζόμπια από την γύρω περιοχή και να μπορέσουν να κόψουν την ποσότητα ξυλείας που χρειάζονταν για την γέφυρα. Φυσικά το σχέδιο πήγε στραβά μιας και υπήρξε πρόβλημα στη συνεννόηση με ένα από τα μέλη της ομάδας. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν οι ήρωες μας να δεχτούν επίθεση κι ένας δευτερεύων χαρακτήρας να χάσει το χέρι του. Ο Ντάρυλ εκτός εαυτού πιάνει τον υπεύθυνο της αποτυχίας του σχεδίου και τον κάνει μπλε, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνει στον Ρικ ότι «εμείς μ’ αυτούς που μας άφησε προίκα ο Νίγκαν, χωριό δε θα κάνουμε, βρες λύση».

Ταυτόχρονα ο τύπος που έδειρε ο Ντάρυλ πιάνει τον Ρικ και του λέει «Άκου να σου πω μουσάτε αρχηγέ, εγώ δεν είμαι εδώ για να με δέρνετε, οπότε κόφτε το εντάξει;»

Ο Ρικ χωρίς πολλά, πολλά, τον πετάει έξω από την ομάδα με ύφος «πολύ σε ανεχτήκαμε εσένα, άντε γεια και στη μαμά σου».

H Μάγκι από την άλλη συζητά με την Μισόν που έχει πάει στο Χίλτοπ για να ζητήσει προμήθειες για τον πατέρα του Κεν που είναι φυλακισμένος και η γυναίκα του θέλει να τον δει. Εν τέλει την αφήνει και μετά από σκέψη λέει στην Μισόν ότι θα της δώσει τις προμήθειες που ζητά .

Στο τέλος του επεισοδίου ο Ρικ χαζεύει όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί και αμέσως μεταφερόμαστε ξανά στη σκηνή με τον Νίγκαν, όπου ο Ρικ του ανακοινώνει ότι πλέον τα πράγματα πάνε καλύτερα χωρίς αυτόν. Κι ο Νίγκαν του λέει απλά… «Ουσιαστικά ετοιμάζεις τους πάντες για μένα, οπότε άσε τις εξυπνάδες».

O τύπος που έδιωξε ο Ρικ, τρώει μια μπουνιά από κάποιον άγνωστο και το επεισόδιο τελειώνει…

Μέχρι την επόμενη φορά, μείνετε όμορφοι!