Ο Christopher Robin εμφανίζεται ως ένας (πλέον) ενήλικας που φαίνεται πως έχει κολλήσει το μικρόβιο της εργασιομανίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμελεί την οικογένεια του με την δικαιολογία πως «δεν έχει χρόνο για παιχνίδια, πρέπει να δουλέψει». Σε αυτό το πρόβλημα, λύση φαίνεται πως έρχεται να δώσει ο παλιός του φίλος, Winnie ο αρκούδος. Ο αγαπημένος μας αρκουδούλης, που ψάχνει να βρει τους υπόλοιπους φίλους του, εμφανίζεται μπροστά στον Christopher Robin, στο Λονδίνο. Στο trailer μπορούμε να καταλάβουμε πως ο Winnie δεν δείχνει να καταλαβαίνει το πόσο περίεργο είναι το γεγονός πως «είναι ζωντανός». Έτσι λοιπόν ο Christopher προσπαθεί να του εξηγήσει πως πρέπει να παριστάνει το «άψυχο αρκουδάκι». Προφανώς ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του Winnie, καθιστά αυτήν «την αποστολή» αδύνατη και σε συνέχεια προκαλεί κάποιες αστείες στιγμές.

Αν και πρόκειται για μία ταινία που απευθύνετε σε παιδιά, το concept της «χτυπάει» στο ψαχνό τους ενήλικες και φαίνεται πως διατηρεί μία βαθύτερη ουσία από ότι θα περιμέναμε… κάτι αντίστοιχο της ταινίας «Toy Story 3». Σαν να έρχεται από το παρελθόν για να μας θυμίσει πως αν και μεγαλώσαμε, όσοι βλέπαμε παλιά τo cartoon, δεν πρέπει να θυσιάσουμε τα παιδικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Το βασικότερο; Πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για παιχνίδι, όση δουλειά και αν έχουμε.

Τον ρόλο του Christopher Robin αναλαμβάνει ο Ewan McGregor και της γυναίκας του η Hayley Atwell. «Ζωή» στα αρκουδάκια, με τις φωνές τους, δίνουν οι Jim Cummings (Winnie & Tigger), Brad Garret (Eeyore), Toby Jones (Owl), Nick Mohammed (Piglet), Peter Capaldi (Rabbit) και Sophie Okonedo (Kanga). Η ταινία θα προβληθεί στις μεγάλες οθόνες, 3 Αυγούστου.