Το franchise "The Pirates of the Caribbean" βάρεσε κανόνια με την κυκλοφορία του "Dead Men Tell No Tales" και η Disney φαίνεται πως δεν πρόκειται να αφήσει τους Πειρατές της Καραϊβικής να "πεθάνουν" τόσο άδοξα. Έτσι, ανακοινώθηκε reboot του franchise όπου θα το αναλάβουν οι σεναριογράφοι του Deadpool, Paul Wernick & Rhett Reese.

Sean Bailey - Production Chief της Disney

Θέλουμε να επαναφέρουμε την ζωντάνια στο franchise. Αγαπάω τις ταινίες των "Πειρατών" και οι Paul & Rhett φαίνεται πως θα καταφέρουν αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Ο Bailey, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει σχετικά με το αν θα δούμε τον Johnny Depp να επιστρέφει για τις νέες ταινίες. Λαμβάνοντας υπόψιν πως δεν υπάρχει κάτι για την ώρα, μάλλον ο αγαπημένος (για την ώρα) Jack Sparrow θα "αλλάξει πρόσωπο" και φήμες θέλουν να είναι γυναίκα αυτή που θα τον αντικαταστήσει.

Προσωπικά νομίζω πως το rebbot είναι κάτι που χρειάζεται η σειρά και αν τελικά ο Johnny Depp δεν επιστρέψει, δεν θα είναι και τόσο μεγάλο πλήγμα για το franchise. Στην τελική, οι σεναριογράφοι του Deadpool έχουν αποδείξει πως γνωρίζουν πολύ καλά πως να στήνουν την ατμόσφαιρα όταν πρόκειται για μία κωμωδία δράσης, οπότε περιμένω με μεγάλη προσμονή να δω τι θα ετοιμάσουν.