Μπορεί να μην είδαμε φέτος την τρίτη σεζόν της σειράς Stranger Things, όμως δεν μένει πολύ μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσει (αρχές του 2019).

Παρ' όλα αυτά και μπαίνοντας σε φουλ Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τα παιδιά του Stranger Things ετοιμάζουν δωράκια για τους fans τους, σε ένα video γεμάτο γιορτινή διάθεση και χρώματα.

Οι Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp και Sadie Sink, χαλάνε όλο το περιτύλιγμα του κόσμου, μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

Μία παρατήρηση που μπορεί να κάνει κάποιος είναι το γεγονός πως οι φωνές των παιδιών έχουν αρχίσει να ωριμάζουν, κάτι που οφείλεται στο γεγονός πως -όπως συμβαίνει σε όλους μας δυστυχώς- μεγαλώνουν. Αυτό, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι (και αν θα έχει) επίπτωση, πιθανών, θα έχει στο show. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό, ως δεδομένο, μιας και εφόσον μπορεί η σειρά να εξελίξει την ιστορία μαζί με τους χαρακτήρες, τότε δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα. Όσον αφορά την ιστορία της τρίτης σεζόν, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, ακόμα και με την διαρροή των τίτλων που θα έχουν τα νέα επεισόδια.