Η αλήθεια είναι πως αυτό το κείμενο υπάρχει στο μυαλό μου αρκετό καιρό, ωστόσο το αναβάλω συνέχεια και θα καταλάβεις σε λίγο το γιατί.

Εγώ που λέτε, είμαι ακριβώς εκείνος ο τύπος που παίζει πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα, κυρίως για να έχω μια μυρωδιά για το τι συμβαίνει τριγύρω. Το να παίξω ένα παιχνίδι μόνο, έχει συμβεί σε ελάχιστες περιπτώσεις, στις οποίες θεωρώ ότι άξιζε πολύ τον κόπο και με «ρούφηξε», ωστόσο ακόμη και τότε μετά από 10-20 ώρες το παιχνίδι τελείωνε κι άντε πάλι από την αρχή...

Όλα αυτά άλλαξαν όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το Persona 5, ένα παιχνίδι στο οποίο έχω αφιερώσει 60 ώρες από την ζωή μου και νιώθω, πιστεύω και θεωρώ ότι δεν έχω δει ούτε το μισό παιχνίδι.

Τι είναι αυτό που με ενθουσίασε;

Ας τα πάρουμε από την αρχή

  • Δυνατό Story

Από εκείνα που σε βάζουν σιγά-σιγά στη φάση, σου εξάπτουν το ενδιαφέρον και οι πρώτες 15 ώρες κυλούν πριν καν το καταλάβεις.

  • Gameplay που δεν σε αφήνει να βαρεθείς

Είναι ένα τίμιο J-RPG με όλα τα στοιχεία που το συνοδεύουν!

  • Ιδανικό για anime lovers

Είναι βασισμένο σε αγαπημένα μας anime και η λογική του το αποδεικνύει…

  • Είναι πανέμορφο!

Ε ναι, είναι πανέμορφο

Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο τον ελεύθερο μου χρόνο, μέχρι και γιορτή ανέβαλα γιατί απλά αντί να πάω να «κλείσω» μαγαζί, καθόμουν κι έπαιζα και πέρασαν οι μέρες…

Ωστόσο, θέλω να παραδεχτώ κάτι: Το να παίζεις Persona (τουλάχιστον το 5) είναι εμπειρία κι αυτό το ταξίδι θα μείνει στο κεφάλι μου σαν ένα υπέροχο gaming ταξίδι, εφάμιλλο με αυτό του Resident Evil 7 σε VR και του Kingdom Hearts.

Aν έχεις Playstation 4 μην το σκέφτεσαι, τρέξε να το πάρεις και καλή διασκέδαση ;)