Ο Chris Fehn, επίσημα πλέον, δεν αποτελεί κομμάτι των Slipknot, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στην σελίδα της μπάντας. Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, μιας και ο Chris είχε προχωρήσει σε μήνυση εναντίων της μπάντας, σχετικά με οικονομικά θέματα.

Στην σελίδα των Slipknot, αναφέρεται πως η μπάντα επικεντρόνεται στην κυκλοφορία του νέου τους album και τα shows που έχουν προγραμματιστεί ανά τον κόσμο.

Ο Chris γνωρίζει γιατί δεν είναι μέλος της οικογένειας μας από εδώ και πέρα. Είμαστε απογοητευμένοι που επέλεξε να στρέψει το δάκτυλο του σε καταστάσεις που δεν ισχύουν, αντί να κάνει ότι ήταν απαραίτητο για να μην δημιουργηθεί θέμα, ώστε να συνεχίσει να είναι μέλος των Slipknot. Θα προτιμούσαμε να μην είχε προβεί σε τέτοιες κινήσεις, αλλά “το μπροστά” είναι κομμάτι της ζωής.
Long Live The Knot

Ο Fehn δεν έχει προχωρήσει σε περαιτέρω σχολιασμό των νέων δεδομένων. Τα νέα σχετικά με τις μηνύσεις που έχει καταθέσει, ήρθαν στην επιφάνεια πριν αρκετές ημέρες και ο Corey δήλωσε στο Twitter πως πρόκειται να “ακούσουμε διάφορα αυτές τις ημέρες”.

Το μέρος του Fehn, έχει πάρει ο Donnie Steele, πρώην ιδρυτικό μέλος των Slipknot, που ήταν στην μπάντα το 1995-1996 και 2011 με 2014 εν όψει του θανάτου του Paul Gray. Τα σχόλια του Steele είναι αρκετά καυστικά μιας και αναφέρει πως σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοροϊδεύουν και να τον “κλέβουν”. Τονίζει μάλιστα πως στο μεγαλύτερο κομμάτι, λίγοι είναι αυτοί που δουλεύουν πραγματικά ενώ άλλοι χαίρονται τα κέρδη της επιτυχίας.

Αυτό που έχω να πω εγώ ως fan της μπάντας είναι πως η κατάσταση δείχνει μυστήρια και θαρρώ πως ο Fehn έχει μία δόση δίκιου με το μέρος του. Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό που ισχυρίζεται και η δήλωση της μπάντας σχετικά με την απώλεια του, ενισχύει τους ισχυρισμούς του. Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, πίσω από τις μάσκες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι Slipknot (ιδίως ο Corey) δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.

Long story short, τι συμβαίνει όταν άτομα των Slipknot αποτελούν το πρώτο μέρος της εξίσωσης "people = shit";