Αρθάκι για το US, με ψαγμένο λογοπαίγνιο στον τίτλο; Συγχαρητήρια κύριε, πρώτη φορά ξανά γίνεται, σήμερα κεντ-ΑΣ (να το πάλι βρε σατανά), προσπερνώντας ωστόσο όλα αυτά τα αστειάκια, ο τίτλος είναι πέρα για πέρα αληθινός!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Μόλις έχω τελειώσει την δουλειά κι αποφασίζω ότι μια βόλτα στον κινηματογράφο είναι αυτό που χρειάζομαι... Καλές κριτικές έχει αυτό το US, για να δούμε.

Μπαίνω στην αίθουσα, οι πέντε μπροστινές σειρές άδειες. Εγώ, τα νάτσος μου και το μπουφάν μου καταλύσαμε στην τρίτη σειρά. Τα φώτα έσβησαν και η ταινία άρχισε…

Ξαφνικά δίπλα μου ακούγεται ο ήχος βεντούζας, που κολλάει σε λεκάνη για ξεβούλωμα... Μα τι δουλειά έχει η λεκάνη μέσα στην αίθουσα; Γυρίζω κεφάλι και φυσικά ήταν ζευγάρι που φιλιόταν… μέσα στην αίθουσα... την ώρα της ταινίας.

Και τι σε νοιάζει εσένα; ρώτησα τον εαυτό μου, σάμπως πάνω σου κάθονται;

Με αυτήν τη σκέψη στο νου μου, συνέχισα να παρακολουθώ, ωστόσο σε λίγο:

Είσαι το λουκουμάκι μου;

Έλα σταμάτα τώρα θα μας κάνουν παρατήρηση.

Δε με νοιάζει τίποτα, είσαι το λουκουμάκι μου και θα σε κάνω μια χαψιά.

Κι ο κλασικός ήχος του ξεβουλώματος, που ήταν σημάδι ότι το ζευγάρι δίπλα μου άρχισε πάλι τη γυμναστική στόματος...

Ζύγιασα για λίγο τις επιλογές μου, ήταν τρεις: Θα μπορούσα να αλλάξω θέση, κοίταξα γύρω μου η αίθουσα γέμισε.

Θα μπορούσα να τους κάνω παρατήρηση, ναι αυτό θα ήταν μια λύση την επόμενη φορά που θα ακουστεί αυτό το δήθεν ψιθύρισμα, που κάνει πιο πολύ φασαρία από κανονική τσιρίδα θα.…

Μωρό μου φοβάμαι, αυτή η ταινία έχει σατανάδες και φαντάσματα.

Μην ανησυχείς μωρό μου θα σε προστατέψω εγώ, κούρνιασε στον ώμο μου.

Ω, ιππότη μου!

(Ξεβούλωμα)

Φώναξα ένα δυνατό ΣΟΥΤ χωρίς καν να γυρίσω το κεφάλι μου να τους κοιτάξω, αλλά η κατάσταση είχε παραγίνει... Έφυγα από την αίθουσα και πήγα ξανά στην επόμενη προβολή.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ήταν αρκετά καλή, με καλοφτιαγμένους κακούς κι ενδιαφέρον σενάριο. Θα περάσετε καλά, αλλά προς Θεού: ΟΧΙ στα ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΟΧΙ στα ΖΕΥΓΑΡΙΑ! (μουσική ρετιρέ)