Η Nintendo πρόκειται να πραγματοποιήσει μία παρουσίαση (φάση Nintendo Direct) αυτήν την εβδομάδα (αύριο βασικά), όπου θα επικεντρωθεί γύρω από indie παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, στις 20 Μαρτίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία πρώτη ματιά σε αρκετούς νέους τίτλους, που θα κυκλοφορήσουν στο Nintendo Switch.

Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9 AM PT / 12 PM ET / 4 PM GMT και θα προβληθεί στην σελίδα της Nintendo, αλλά και στα Twitch/YouTube.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε κάτι σχετικό με τους τίτλους που θα παρουσιαστούν, όμως η Nintendo έχει υποσχεθεί πως η εν λόγω παρουσίαση θα κρατήσει τουλάχιστον μισή ώρα περισσότερο από ότι συνηθίζεται.