Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 21:30, ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός υποδέχεται μία από τις πιο σημαντικές καλλιτέχνες κρουστών οργάνων σε όλο τον κόσμο, την Midori Takada.


Τα τελευταία 40 χρόνια, η Ιαπωνικής καταγωγής μουσικός έχει πάρει μέρος σε solo και group performances, καθώς και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει γίνει γνωστή για τον τρόπο με τον οποίο μπλέκει στοιχεία από τη μουσική της Ανατολικής Ασίας με κρουστά και ήχους της φύσης.

Οι εκτενείς αναζητήσεις της σε παραδοσιακούς Ασιατικούς και Αφρικανικούς ήχους κρουστών είναι εμφανείς σε μια σειρά από παγκοσμίως γνωστά μουσικά άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των Through The Looking Glass (1981) και το Lunar Cruise, σε συνεργασία με τον Masahiko Satoh (1991), τα οποία επανακυκλοφόρησαν το 2017.

Το πιο πρόσφατο μουσικό project της Midori Takada, το EP/video Le Renard Bleu, σε συνεργασία με την Lafawndah, κυκλοφόρησε το 2018 και είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά που η παγκοσμίως φήμης συνθέτης κυκλοφορεί μετά από 20 χρόνια.

Οι πρόσφατες sold out εμφανίσεις της σε κάποια από τα πιο διάσημα concert halls του κόσμου, όπως το Barbican Centre στο Λονδίνο, Palais de Tokyo στο Παρίσι and Hebbel am Ufer στο Βερολίνο, έχουν δεχτεί διθυραμβικές κριτικές από το διεθνή Τύπο.

Οι παραστάσεις της Midori Takada διακρίνονται από μια θεατρικότητα, η οποία είναι αποτέλεσμα τόσο της δεξιοτεχνίας της στα κρουστά, όσο και της μαγευτικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται από το φωτισμό που η θρυλική καλλιτέχνης επιλέγει για τις εμφανίσεις της.

Τιμές Εισιτηρίων:

25€ - A' Ζώνη
20€ - Β΄Ζώνη
17€ - Άνω Διάζωμα // Sold Out

* Οι θέσεις στον εξώστη δεν είναι αριθμημένες και η πρόσβαση γίνεται μόνο από τις σκάλες.

Σημεία Προπώλησης:

https://www.viva.gr/tickets/show/parnassos/midori-takada/WIND Stores | Viva Kiosks (Syntagma Sq. & Technopolis) | Seven Spots | Reload Stores | Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores | Αθηνόραμα

Χώρος:

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8
10561 Αθήνα
+30 21 0322 1917
www.events.lsparnas.gr